Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Жовтень » 9 » «Про стан фінансової діяльності», - з доповіді головного бухгалтера Львівської ОО ТЧХ України Світлани Пришляк
14:15
«Про стан фінансової діяльності», - з доповіді головного бухгалтера Львівської ОО ТЧХ України Світлани Пришляк

 

РЕТЕЛЬНИЙ  ОБЛІК - ГАРАНТ УСПІХУ

 

   

   «Про стан фінансової діяльності та

   використання бюджетних коштів

   у Миколаївській, Мостиській,  Стрийській МРО

   ТЧХУ», - фрагменти доповіді головного

   бухгалтера Львівської ОО ТЧХ України Світлани

   Пришляк.

 

 

 

 

 

 

 

 

Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста впродовж 2015 року працює згідно статутних завдань Товариства, плану основних заходів та плану засідань Президій Правління.

 

 

Штатний розклад обласної організації патронажної служби на 2015р. затверджений в кількості  136 одиниць. В тому числі: 120,25 посади медичних сестер, 15,75 посад молодших сестер, 1 посада-керівника патронажної служби, 1 посада старшої медичної сестри, 0,75 посади бухгалтера.

 

Заробітна  плата нараховується згідно табелів та виплачуються два рази в місяць  (аванс та заробітна плата за другу половину місяця). За дев’ять  місяців на р/р поступило 2106,78т. грн. на виплату заробітної плати медичним сестрам бюджетних коштів.

 

Також  Управлінням Секретаріату Ради Львівської міської ради надається фінансова підтримка впродовж 2015 р. шляхом перерахування коштів на поточний рахунок Товариства на покриття витрат орендної плати для п'яти міських організацій  у відношення 75 % до виставлених рахунків. На сьогодні 13,33 тис.грн. покрито витрат за оренду приміщень.

 

 

Згідно розпорядження НК ТЧХ №8 від 26.01.2015р. складено графік проведення ревізій фінансово-господарської діяльності у всіх підвідомчих МРО ТЧХ за 2014-2015р. Всі довідки перевірок МРО ТЧХ надіслані в НК ТЧХУ.

 

У результаті проведення перевірки можна сказати, що у багатьох районах зошит реєстрації розписок – зобов'язань не пронумерований та не прошнурований. У багатьох районах розписки зобов'язання  не зареєстровані у даному журналі. Є розбіжності між сумою зданих коштів на р/р ЛОО ТЧХ та розписками - зобов'язаннями.

 

Журнал обліку гуманітарної допомоги та натуральної продукції є в наявності не у всіх голів МРО ТЧХ. Є багато зауважень у записах одержання та видачі гуманітарної допомоги та натуральної продукції.

 

Миколаївську районну організацію ТЧХ очолює голова Буфан Лідія Йосипівна. План по членських внесках на 2015 р. становить 34,00  тис. грн. Станом на 01.10.2015р. план виконаний на 35,7 %. Згідно проведеної перевірки у Миколаївському районі виявлено багато порушень. Відсутні розписки-зобов'язання протягом 2014 р. За 2015р. є лише три розписки-зобов'язання, які взагалі не зареєстровані у журналі.

 

Журнал обліку  гуманітарної допомоги лише пронумерований та прошнурований. Жодна накладна не внесена у даний журнал. Видача гуманітарної допомоги у журналі відсутня.

 У штаті районної організації працює 4 медичні сестри. За  дев'ять місяців по проекту «Медико-соціальний супровід та формування прихильності до лікування туберкульозу»  троє  хворих отримали 54 продуктових наборів.

 

Мостиську районну організацію ТЧХ очолює голова Рабій Оксана Іванівна. План по марці «Членський внесок» становить 31,50 тис.грн. Щорічно тут не виконується план по реалізації марки «Членський внесок». Причиною невиконання плану є погіршення роботи в первинних організаціях ТЧХ. Фінансова звітність подається невчасно, що погіршує загальні показники роботи ЛОО ТЧХ.

 

Згідно проведеної перевірки виявлені деякі недоліки, які на сьогоднішній день виправлені.

 

У штаті  РО ТЧХ працює 4 медичні сестри. За  дев'ять місяців по проекту «Медико-соціальний супровід та формування прихильності до лікування туберкульозу»  двоє хворих отримали 36 продуктових наборів.

 

 

Стрийську міськрайонну організацію ТЧХ очолює голова Круглій Ольга Андріївна. В районі зайнято три посади медичних сестер. Організація працює згідно плану основних заходів та плану засідань. План по марці «Членський внесок» виконаний на 22,00% . Існує проблема із устаткуванням офісного приміщення, бракує офісної техніки та меблів.

 

При проведенні перевірки виявлено багато порушень: відсутній журнал реєстрації розписок-зобов'язань, журнал видачі гуманітарної допомоги. Фінансова звітність у бухгалтерію подається невчасно. Також недоліком є недостатній процент охоплення членством населення району.

У штаті  РО ТЧХ працює 3 медичні сестри. За  дев'ять місяців по проекту «Медико-соціальний супровід та формування прихильності до лікування туберкульозу»  чотири  хворих отримали 72 продуктових наборів.

.

 

Фото – Ірини Апостолюк

Прес-служба Львівської ОО ТЧХ України

 

 

Переглядів: 837 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 16:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024