Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Жовтень » 15 » Співробітники Червоного Хреста навчили добропільських правоохоронців на Донеччині надавати долікарську допомогу
19:08
Співробітники Червоного Хреста навчили добропільських правоохоронців на Донеччині надавати долікарську допомогу

 

 

НА  ЗАХИСТІ  ЗАКОНУ  І  ЗДОРОВ'Я

 

 

 

Сьогодні працівники Червоного Хреста навчили

добропільських правоохоронців на Донеччині

надавати долікарську допомогу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Співробітники Червоного Хреста показали працівникам міліції, як надавати першу допомогу при втраті свідомості, зупинці серцебиття і дихання, опіках і травмах, переломах і пораненнях. Особливу увагу було приділено наданню допомоги дітям і поведінці мирних жителів під час бойових дій.

 

 

Добропільська міліція останнім часом тісно взаємодіє з Товариством Червоного Хреста України. Слід зазначити, що близько 60% співробітників місцевого міськвідділу міліції вступили в організацію Червоного Хреста і своїми пожертвами надали посильну допомогу нужденним людям.

 

 

 

 

 

Днями співробітники штабу Добропільського міського відділу міліції взяли участь у тренінгу Червоного Хреста з надання першої медичної допомоги при травмах, пораненнях, опіках та інших екстрених станах. Правоохоронці детально вивчили, що не обходимо вживати в перші секунди при зупинці серця, вогнепальних пораненнях, кровотечах та інших важких травмах, що вимагають невідкладної допомоги.

 

 

Представники Червоного Хреста відзначили, що більшість втрат української армії відбувається через крововтрати у поранених бійців. Лікарі не завжди встигають дістатися до місця, де є потерпілі, і надати кваліфіковану допомогу, тому дані навички просто необхідні. Знання прийомів надання долікарської допомоги допоможуть правоохоронцям врятувати не одне життя на полі бою.

 

 

 

 

 

Начальник штабу Добропільського міськвідділу міліції Руслан Будасов відзначив, що такі заняття допомагають скоординувати дії правоохоронних органів у різних непередбачених ситуаціях і закликав усіх бажаючих співробітників пройти дводенні навчальні курси з надання першої долікарської допомоги, після чого правоохоронці отримають сертифікат, що підтверджує їх кваліфікацію.

 

Прес-служба Добропільського МВ ГУМВС України

в Донецькій області

 

 

 

Фото – www.mvs.gov.ua

Джерело:

http://www.mvs.gov.ua/mvs/control/donetsk/ru/publish/article/236176

 

Переглядів: 587 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 06:29
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024