Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Жовтень » 16 » У модульному містечку для переселенців в Запоріжжі пустують місця
11:48
У модульному містечку для переселенців в Запоріжжі пустують місця

 

 

ПОСТОЯЛЬЦІВ  МЕНШАЄ

 

 

 

У модульному містечку для переселенців

у Запоріжжі пустують місця

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переселенці, які живуть у місцях масового проживання, у тому числі в модульному містечку, забезпечені теплими речами, ковдрами тощо. Дану заяву зробив начальник регіонального штабу із соціального забезпечення та тимчасового розміщення сімей і переселенців із зони збройного конфлікту на сході України Микола Головань.

 

За його словами, цими людьми займаються кілька благодійних організацій, робота яких добре налагоджена. Зокрема, штаб тісно співпрацює з Товариством Червоного Хреста і його структурними підрозділами, місцевим центром допомоги вимушеним переселенцям, міжнародними організаціями.

 

Останнім часом кількість осіб, які реєструються як вимушені переселенці в регіоні, значно зменшилася. У середньому за добу - 10-12 осіб. Людей продовжують заселяти в транзитне містечко, зараз там проживає 401 особа, але вільні місця ще є.

 

Всього станом на 15 жовтня в Запорізькій області в якості вимушених переселенців, які приїхали з Донецької, Луганської областей та з Криму, зареєстровано 66 тис. 322 особиє. З них 9 тис. 267 - чоловіки, 20 тис. 198 - жінки, 16 тис. 684 - діти, 20 тис. 173 - інваліди та літні люди.

 

Нагадаємо, регіональний штаб з питань соціального забезпечення і тимчасового розміщення сімей та переселенців зі сходу України функціонує при Головному управлінні ДСНС України в Запорізькій області, яке розташоване на вул. Грязнова, 65 (перший поверх).

 

Громадяни можуть звернутися також в штаб по телефону 787-94-31 або зателефонувати на безкоштовні номери 101 і 112, з яких їх переключать на обласний штаб.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://reporter-ua.com/2015/10/15/v-modulnom-gorodke-dlya-pereselencev-v-zaporozhe-pustuyut-mesta

 

Переглядів: 528 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 22:57
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024