Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Жовтень » 17 » Активісти з парасолями влаштували "Ходу волі" у День боротьби із торгівлею людьми (Відео)
16:26
Активісти з парасолями влаштували "Ходу волі" у День боротьби із торгівлею людьми (Відео)

 

ПРОТИ  НОВІТНЬОГО  РАБСТВА

 

 

 

 

На Майдані Незалежності відбулася акція

проти торгівлі людьми. Активісти влаштували

“Ходу волі” центром столиці. Про це повідомляє

кореспондент УНН.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Люди вишикувалися у лінію, розкрили чорні парасольки і пройшлись “Ходою волі” через Майдан Незалежності, вздовж Хрещатика, бульвару Шевченка, вулицею Володимирською та знову повернулися на Майдан. Увесь час активісти йшли мовчки і роздавали перехожим буклети з інформацію про торгівлю людьми.

 

 

Таким чином, активісти приєдналися до Міжнародного дня боротьби з торгівлею людьми, який у світі відзначається 18 жовтня.

 

 

“Україна – також країна, яка є транзитною чи точкою призначення для людей, які фактично потрапляють у рабство. У мене є знайомі, які пройшли через це. Проблема дуже нагальна, і потрібно заявити про себе, щоб викорінити її назавжди”, - зазначила організатор акції Юлія Саченко.

За словами активістів, сьогодні одночасно подібна акція відбулася у 200 містах 25 країн світу. Зокрема, в Україні це Київ, Дніпропетровськ, Львів, Миколаїв та Харків.

 

Зазначимо, за даними Міжнародної організації з боротьби із торгівлею людьми, сьогодні в рабстві перебувають близько 27 млн осіб. Лише 1-2% з них вдається врятувати.

 

 

Як повідомляв УНН, 7 жовтня Кабінет міністрів України схвалив концепцію Державної соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2020 року.

 

 

Довідка УНН: Європейський день боротьби з торгівлею людьми був започаткований 18 жовтня 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, особливо жінками та дітьми, небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні.

 

 

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело: 

http://www.unn.com.ua/uk/news/1511020-aktivisti-z-parasolyami-vlashtuvali-khodu-voli-u-den-borotbi-iz-torgivleyu-lyudmi

Переглядів: 605 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 05:08
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024