Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Жовтень » 24 » У Вовчанській ЦРЛ, що на Харківщині, завдяки Червоному Хресту, - нове медичне обладнання з КНР (Відео)
11:13
У Вовчанській ЦРЛ, що на Харківщині, завдяки Червоному Хресту, - нове медичне обладнання з КНР (Відео)

 

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА  З  КИТАЮ

 

       

       Новий рентген-апарат, а також кисневий

       генератор, аппарат для відсмоктування

       мокротиння та інвалідні коляски для ЦРЛ

       вдалося отримати, завдяки співпраці

       Харківської ОДА, товариств Червоного Хреста

       України та Китаю .

 

 

 

 

 

 

 

 

«При особистому сприяння голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря РАЙНІНА та співробітництва Харківської ОДА з міжнародними організаціями, в даному випадку з Товариством Червоного Хреста України, ми маємо можливість передати до Вовчанського району медичне обладнання. Головне і основне - це мобільний рентген-апарат, який зараз так необхідний районній лікарні. Тому що те обладнання, яке тут є, частково зносилося і вимагає оновлення», - сказала заступник губернатора Юлія Світлична.

 

За словами головного лікаря Вовчанської ЦРЛ Олександра Косолапова, мобільний рентген-апарат дасть можливість поліпшити якість надання медичної допомоги жителям району.

 

«У нас стаціонарний рентген-апарат, але є певні незручності для хворих, бо їх треба транспортувати безпосередньо в приміщення, де знаходиться обладнання. Новий апарат можна буде транспортувати в те чи інше відділення лікарні і на місці, біля ліжка хворого, проводити обстеження», - пояснив Олександр Косолапов.

 

Також Вовчанській ЦРЛ передали кисневий генератор, який буде подавати кисень хворим для проведення операційних втручань або пацієнтам, які за свідченнями лікарів потребують підведенні кисню у відповідності з тим чи іншим захворюванням.

 

Крім того, в медустанову передали аппарат для відсмоктування мокротиння та 2 інвалідні коляски.

 

«Наша лікарня потребувала подібного обладнанні. Воно буде використовуватися в повному обсязі, раціонально, і населення району відчує покращення надання медичної допомоги. Ми дуже вдячні за такий подарунок. Ми відчуваємо турботу, в першу чергу, Президента України Петра Порошенка - в реалізації державної програми у сфері охорони здоров'я. Є й турбота глави області Ігоря РАЙНІНА, і його заступника Юлії Світличної. Така турбота керівництва держави та області не на словах, а на ділі дає результати», - сказав Олександр Косолапов.

 

«Червоний Хрест надає допомогу тільки в тих точках, в яких вона необхідна найбільше. Ми отримали вантаж медичного призначення з Китайської Народної Республіки, Китайського Червоного Хреста, і нам було максимально комфортно працювати з Харківською обласною державною адміністрацією, оскільки самі ми не могли визначити, які райони потребують такого обладнання найбільше. Заступник голови обладміністрації Юлія Світлична повідомила, що у Вовчанську найбільш необхідно саме це обладнання, воно і було сюди доставлене», - пояснив Костянтин Башкіров, голова Харківської обласної організації Товариство Червоного Хреста України, повідомляє сайт Харківської ОДА.

 

 

 

 

 

 

Фото -  www.objectiv.tv

За джерелом:

http://www.objectiv.tv/241015/120179.html

 

 

Переглядів: 593 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 22:23
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024