Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Жовтень » 25 » Звіт про ХХІ звітно-виборну конференцію Черкаської ОО ТЧХ України, яка відбулася 22 жовтня.
14:48
Звіт про ХХІ звітно-виборну конференцію Черкаської ОО ТЧХ України, яка відбулася 22 жовтня.

 

ВАЖЛИВИЙ  ЕТАП  ПОСТУПУ

 

       

       Черкаська обласна рада на своєму сайті

       опублікувала звіт про ХХІ звітно-виборну

       конференцію Черкаської ОО ТЧХ України,

       яка відбулася 22 жовтня, який пропонуємо

       вашій увазі.

 

 

 

 

 

 

 

22 жовтня відбулася ХХІ звітно-виборна конференція Черкаської обласної організації Товариства Червоного Хреста України. Участь у ній взяла голова обласної ради Валентина Коваленко, її перший заступник Наталія Кравцова, депутати обласної ради Василь Касян та Василь Крот, генеральний секретар НК ТЧХ України Алла Хабарова та понад 70 делегатів з різних куточків Черкащини.

 

Конференцію вів голова Черкаської обласної організації ТЧХ, депутат обласної ради Іван Гретченко.

 

Спочатку він прозвітувався про роботу обласної організації за останні п’ять років. За словами Івана Гретченка, звітний період ознаменований відзначенням 95-ї річниці Товариства Червоного Хреста України та 60-літтям утворення Черкаської обласної організації Товариства Червоного Хреста. Він став непересічним етапом в багатогранній діяльності обласної організації Товариства в ім’я захисту життя, здоров’я, прав і свобод людини, допомоги тим, хто потребує особливої уваги та турботи.

 

 

 

"Відчутним стало поліпшення матеріальної бази міськрайонних організацій, вирішення кадрових питань, організаційне зміцнення первинних організацій, реалізація державних програм соціального спрямування та планів розвитку Товариства, пошук нових джерел надходження коштів, розширення сфери діяльності патронажної служби, проведення санітарно-освітніх заходів з популяризації здорового способу життя, створення недоторканих запасів продуктів харчування, одягу, предметів першої необхідності на випадок виникнення надзвичайних ситуацій, надання допомоги внутрішньо переміщеним особам, сім’ям та пораненим учасникам АТО. Всі ці організаційні та інформаційно-освітні заходи проведені за підтримки органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, ветеранських та волонтерських організацій", - зазначив Іван Гретченко.

 

 

 

 

За словами Івана Гретченка, близько двохсот працівників патронажної служби щорічно надавали медичну та соціально-побутову допомогу вдома понад 17 тисячам підопічних. Також протягом 2014-2015 років надана допомога продуктами харчування, одягом, миючими та гігієнічними засобами та іншими предметами першої необхідності, коштами близько 3 тисячам переселенців на суму понад 600 тисяч гривень.

 

 

 

 

Роботу червонохрестівців високо оцінили керівники обласної ради. Валентина Коваленко підкреслила:

 

"За період нашої співпраці, відтоді, як я перебуваю на посаді голови обласної ради, ми з вами часто зустрічаємося. В оцей історичний для нашої держави час дуже важливу роль відіграє ваша організація. Ви миттєво реагуєте на усі виклики, які виникають – це і допомога переселенцям, і учасникам АТО та їхнім сім’ям, і іншим соціально вразливим верствам населення. Мені співпрацювати з вами було легко, тому що я мала справу з відповідальними людьми. Тому я хочу подякувати усім червонохрестівцям області і побажати і надалі працювати на благо України".

 

 

 

 

Перший заступник голови обласної ради Наталія Кравцова додала:

 

"Цей рік був дуже особливий для нас. Ми багато важливої роботи з вами зробили. Наприклад, нещодавно дуже гарну справу ви розпочали із навчання населення навичкам надання первинної медичної допомоги. Тому роботу обласної організації Товариства Червоного Хреста за звітний період я вважаю задовільною і бажаю вам і надалі плідно працювати".

 

 

 

 

Потому кільком найкращим добротворцям та активістам ТЧХ області вручили грамоти. Після приємних і урочистих митей звітно-виборна конференція продовжила свою роботу. Була затверджена постанова ХХІ конференції, у якій роботу обласної організації ТЧХ за п’ятирічний період було визнано «задовільною».

 

Також учасники конференції обрали нових членів Правління, членів ревізійної комісії та голову обласної організації на наступні п’ять років. Більшістю голосів була підтримана кандидатура чинного керівника – Івана Івановича Гретченка.

 

 

Фото - oblradack.gov.ua

За джерелом:

http://oblradack.gov.ua/novini/3757-golovoyu-oblasnoyi-organzacyi-tovaristva-chervonogo-hresta-ukrayini-pereobrali-vana-gretchenka.html

 

 

Переглядів: 564 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 17:46
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024