Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Жовтень » 27 » Партнерська зустріч представників національних товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця у Києві
18:25
Партнерська зустріч представників національних товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця у Києві

 

ВАЖЛИВА  ЗУСТРІЧ  ОДНОДУМЦІВ

 

       

       В Києві, на території готельного комплексу

       «Козацький», 15-17 жовтня проходила 

       партнерська зустріч національних товариств

       Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Головною  темою зустрічі було всебічне обговорення можливостей щодо надання допомоги громадянам України, які потерпають від збройного конфлікту.

 

В Україні у 2014 році склалася унікальна гуманітарна ситуація,  яка не має аналогів у всьому світі. Тому алгоритм необхідних дій, навіть рекомендації, відсутні у всіх учасників Руху. Перед Товариством Червоного Хреста України постали виклики, природу і масштаби яких Національне товариство не могло передбачити. Завдяки підтримці партнерських національних товариств Товариство Червоного Хреста України  значно покращило і розширило спектр допомоги незахищеним верствам населення, зміцнило свою спроможність надавати допомогу відповідно до реалій.

 

На зустрічі поточний момент підтвердили свою участь 10 національних товариств: Фінляндії, Латвії, Німеччини, Австрії, Данії, Нідерландів, Франції, Англії, Чехії, Іраку.

 

Активними учасниками обговорень виступали представники Міжнародної Федерації товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

 

Свої пропозиції і бачення подальшої співпраці у кризовий період озвучували Міністерство соціальної політики України, Міністерство охорони здоров’я України, Державна служба з надзвичайних ситуацій України.  А також партнери інших благодійних міжнародних  організацій та всесвітньої продовольчої програми.

 

Для більш детального розуміння ситуацій, що склалися в окремих регіонах, презентації щодо своєї діяльності представляли  голови Донецької, Луганської, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської, Одеської, Київської обласних та Київської міської організацій  Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

Особливих вражень гостям додала презентація діяльності загонів швидкого реагування, розказана Тарасом Логгіновим,  командиром об’єднаної служби швидкого реагування Національного комітету ТЧХУ.

 

В останній день перебування делегатів у Київі, гості відвідали  осередки  компактного проживання внутрішньо переміщених осіб та центрів соціально-психологічної реабілітації Товариства Червоного Хреста України.

 

 

Фото - www.redcross.org.ua

За джерелом:

http://www.redcross.org.ua/modules/news/index.php?id=1719

 

Переглядів: 675 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 11:04
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024