Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Жовтень » 29 » За п'ять років Червоний Хрест надав допомогу в Харкові і області на 30 млн грн.
21:14
За п'ять років Червоний Хрест надав допомогу в Харкові і області на 30 млн грн.

 

ГРАНІ  МИЛОСЕРДЯ І ПОСТУПУ

 

   

 

   Звітно-виборна конференція Харківської обласної

   організації Товариства Червоного Хреста України

   відбулася сьогодні, 29 жовтня, у Харкові.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Підбиваючи підсумки діяльності Харківської ОО ТЧХУ, її голова Костянтин Башкіров повідомив, що за останні п'ять років 383 тис. осіб в Харкові і Харківській області отримали допомогу на 29 млн грн, в т.ч. 112 тис. переселенців - на 18 млн грн.

 

Крім підтримки тимчасово переміщених осіб з Донбасу, організація також серйозну увагу приділила ряду цільових програм, спрямованих на полегшення людських страждань. Основний з них стала програма «Патронажна сестра», в рамках якої надається безкоштовна медична та соціальна допомога на дому одиноким престарілим громадянам, інвалідам війни та праці, вдовам загиблих.

 

 

 

 

 

 

Також Червоний Хрест у співпраці з ДСНС України, бере участь практично у всіх гуманітарних операціях місцевого та регіонального масштабу, допомагає сім'ям, постраждалим від пожеж, сприяє організації місць для обігріву бездомних громадян у зимовий час і т.п.

 

Заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан, яка колись 12 років очолювала обласне відділення Товариства Червоного Хреста, зазначила, що міська влада завжди тісно співпрацювала з цією організацією, а останнім часом ця робота тільки посилилися.

 

 

 

 

 

 

«Харківський Червоний Хрест - це організація з давніми традиціями і великими міжнародними зв'язками. Це наш хороший друг і надійний партнер. Наша співпраця стала ще тіснішою останнім часом, коли до Харкова почали прибувати переселенці з Донбасу. Червоний Хрест взяв на себе велику місію, пов'язану з гуманітарною підтримкою цих людей, зокрема жителів модульного містечка. Міська влада співпрацює з багатьма зарубіжними фондами, ми отримуємо медичне обладнання, медикаменти. І тільки завдяки Червоному Хресту нам вдається все це грамотно і швидко розмитнити і довести до одержувачів», - зазначила Світлана Горбунова-Рубан.

 

Вона вручила Подяку Харківського міського голови Костянтину Башкірову, який, до того ж, був сьогодні удостоєний відзнаки «Слобожанська слава».

 

Також на звітно-виборній конференції Костянтин Башкіров був переобраний головою Харківської ОО ТЧХУ.

 

 

Фото - www.city.kharkov.ua

За джерелом:

http://www.city.kharkov.ua/ru/news/za-pyat-rokiv-chervoniy-khrest-nadav-dopomogu-v-kharkovi-i-oblasti-na-30-milyoniv-griven-29788.html

 

 

Переглядів: 634 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 11:23
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024