Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Жовтень » 30 » Полтавська обласна організація ТЧХ України 27 жовтня провела ХХІV обласну звітно-виборну конференцію
16:09
Полтавська обласна організація ТЧХ України 27 жовтня провела ХХІV обласну звітно-виборну конференцію

 

ДОБРОТА, ПОВАГА І ЛЮБОВ ДО ЛЮДЕЙ

 

   

    Полтавська обласна організація Товариства

    Червоного Хреста України всіляко допомагає

    жителям області. Про це йшлося на ХХІV

    обласній звітно-виборній конференції 27 жовтня

 

 

 

 

 

 

 

 

27 жовтня відбулася чергова ХХІV обласна звітно-виборна конференція команди Полтавської обласної організації Товариства Червоного Хреста України задля аналізу роботи за останні 5 років, визначити невідкладні завдання, розглянути як досягнення, так і недоліки у своїй праці.

 

Захід відбувся за участю заступник голови Полтавської ОДА Олега Пругла, Президента Національного Товариства Червоного Хреста України Івана Усіченка, голови обласної профспілки працівників охорони здоров’я України Олександра Кувічка, керівників осередків  Червоного Хреста міст та районів області.

 

Як зазначила Голова Полтавської обласної організації Товариства Червоного Хреста країни Ірина Плюсніна, робота за останні 5 років не була легкою, оскільки цей період пов’язаний із початком бойових дій на Сході України.

 

До 2014 року організація проводила свою роботу згідно з плановими завданнями, поступово зміцнюючи матеріально-технічну базу, вирішуючи кадрові питання, налагоджуючи співпрацю з галуззю охорони здоров’я, соціального захисту, державними органами влади та неурядовими організаціями. Велика увага приділялась пропаганді безкоштовного донорства крові, попередженню поширення серед населення соцільно-небезпечних хвороб, реалізації комплексних національних та обласних програм, які були визначені стратегією Національного Товариства Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

«На початку 2014 року розпочався новий період в історії нашої країни, нові випробування як для суспільства, так і для Товариства Червоного Хреста. Обласна організація активізувала роботу по збору натуральної допомоги, поповненню складів для надзвичайних ситуацій, активного збору коштів для постраждалих. По всій області було організовано 6-ти, 8-ми та 12-годинні курси для населення з надання першої допомоги. Терміново було створено та оснащено мобільний загін волонтерів для надання першої допомоги при будь-яких випадках. Обласна та міські організації надавали допомогу батальйону «Полтава», які проходили лікування та реабілітацію у військовому госпіталі. Сотні небайдужих полтавців здавали кров для порятунку поранених солдатів», - повідомила Ірина Плюсніна.

 

Завдяки підтримці Національного Комітету Червоного Хреста, братніх Національних Товариств з Німеччини та Китаю гуманітарну допомогу у вигляді медичного обладнання на суму майже 3 млн. грн. отримали обласні лікувально-профілактичні заклади, а пункти прокату Червоного Хреста поповнились новим реабілітаційним оснащенням.

 

Червоний Хрест області продовжує брати активну участь у реалізації програм контрольованого лікування та соціального супроводу хворих на туберкульоз. Завдяки цим програмам під наглядом патронажних сестер Товариства 363 хворих на туберкульоз отримують не лише контрольоване лікування, а й психологічну та соціальну підтримку.

 

Заступник голови Полтавської облдержадміністрації Олег Пругло висловив подяку за сумлінну працю працівникам Товариства Червоного Хреста. Тож він підкреслив значимість існування організації для населення та відмітив роботу, яка нею проводиться.

 

«Червоний Хрест – це організація, де присутні гуманність, доброта, повага та любов до людей, небайдужість до чужої долі. А такі риси – основа взаєморозуміння, на якій будуються відносини між людьми», - зазначив Олег Пругло.

 

За досягнуті успіхи у роботі та відданість своїй справі кращих представників Червоного Хреста нагороджено Почесними грамотами та статуетками «За гуманізм, за милосердя».

 

У результаті відкритого голосування головою обласної організації Товариства Червоного Хреста України на наступний період знову обрано Ірину Плюсніну.

 

 Прес-центр Департаменту охорони здоров'я Полтавської ОДА

 

 

Фото – www.adm-pl.gov.ua

Джерело:

http://www.adm-pl.gov.ua/news/poltavska-oblasna-organizaciya-tovaristva-chervonogo-hresta-ukrayini-vsilyako-dopomagaie-zhitel

 

Переглядів: 542 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 00:50
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024