Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Листопад » 1 » Жителі Сватове почали повертатися додому
09:17
Жителі Сватове почали повертатися додому

 

П О В Е Р Н Е Н Н Я

 

 

 

 

Жителі м. Сватове почали повертатися додому,

так як пожежу на складі боєприпасів загасили

і вибухи снарядів майже припинилися

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Як ми вже повідомляли, більш 10 тонн гуманітарної допомоги в Сватове відправило Товариство Червоного Хреста України. В основному, це речі першої необхідності: теплі ковдри, засоби гігієни та медикаменти.

 

Червоний Хрест відгукнувся на запит свого Луганського відділення. Там виявилися не готовими до евакуації цілого міста, де вибухнув склад з боєприпасами.

 

Допомогти жителям Сватове готові також Харківське та Лисичанське відділення Червоного Хреста. Загони швидкого реагування приведені в бойову готовність і готові за першим викликом виїхати на місце.

 

Жителі Сватове вже почали повертатися в свої будинки. Удома їх зустрічають пошкоджене житло з вибитими вікнами. Комунальникам вже вдалося відновити в місті електро - та водопостачання. Зараз підключають газ.

 

Пожежа на складі з боєприпасами фактично загасили, втім, мало не кожну годину лунають поодинокі вибухи. Піротехніки і досі очищають місто від снарядів. Люди масово знаходять бомби у власних городах і дворах.

 

Довідково:

Працівник МКЧХ в Україні Галина Поштаренко на своїй сторінці у Facebook повідомила: «Офіс Міжнародного Комітета Червоного Хреста в Сєвєродонецьку, оперативно реагуючи на події у Сватово, вже доставив туди продовольчі набори для польових кухонь (приблизно на 2200 порцій), а також ковдри (300 ковдр).

Координуючись та співпрацюючи із обласним відділенням Товариства Червоного Хреста в Луганській області, ми доставили продукти, засоби гігієни, а також деякі медичні засоби для 40 осіб зі Сватово, котрі наразі перебувають в шпиталі в Рубіжному. Оцінка потреб триває».

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://ukrainianwall.com/ukraine/zhiteli-svatovo-nachali-vozvrashhatsya-domoj/

 

Переглядів: 735 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 07:47
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024