Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Листопад » 11 » Милосердя і бізнес: Компанія «МobiDev» бере участь у благодійній діяльності Червоного Хреста
13:33
Милосердя і бізнес: Компанія «МobiDev» бере участь у благодійній діяльності Червоного Хреста

 

СТРАТЕГІЯ  КОМПАНІЇ «МOBIDEV»

 

 

 

Якщо сучасне підприємство хоче бути успішним,

воно повинно бути соціально відповідальним.

Такої стратегії дотримуються працівники

компанії «МobiDev».

 

 

 

 

 

 

 

 

Створили її молоді програмісти у 2009 р. у Харкові. Правильно поставлений менеджмент, оригінальні власні розробки, кон'юнктура ринку, зв'язки із зарубіжжям – все це разом узяте дозволило за кілька років зміцніти фінансово і заснувати філії в Маріуполі, Миколаєві, Чернівцях.

 

Чи будуть вони й в інших містах? У тому числі й у Львові? Зараз на це питання важко відповісти. Але при появі вільних фінансових коштів, і сприятливій ситуації на ринку - все може бути. 

 

За кордоном, наприклад, гідно оцінили молоду фірму. Тож нині діють її дочірні відгалуження в США і Німеччині. Відгуки про них тільки позитивні.

 

Наслідуючи досвід зарубіжних партнерів, ця фірма, замість гучних рекламних кампаній, зосередилася на співпраці з Червоним Хрестом. Так, наприклад, у Чернівцях за її підтримки змогли закупити ліки.

 

 

 

 

На своїй сторінці у соцмережі Facebook вони розмістили таке повідомлення: «За підтримки компанії «МobiDev» малозабезпечені самотні громадяни, пенсіонери, інваліди, - для покращення самопочуття, змогли отримати від червонохрестівців необхідні ліки, які особливо необхідні під час загострення вірусних захворювань та профілактики серцево-судинних хвороб. 

 

Голова Чернівецької  МО ТЧХУ Алла Запухляк зазначає: «Головне, щоб наші підопічні відчували, що вони не самотні, бо завдяки таким благодійникам, ми можемо здійснювати благородну місію. Адже такі поняття як доброта, милосердя, благодійність – це наші супутники життя!». 

 

 

 

 

А кількома днями раніше Червоним Хрестом Чернівців були закуплені на кошти цієї компанії медикаменти для польових госпіталів 128 гірсько-піхотної та 80 - ї аеромобільної бригад. Завдяки їм, поранені бійці будуть мати шанс на швидше одужання.

 

У себе на сайті, де мова йде про соціальну допомогу, працівники компанії сповіщають про справи милосердя в інших філіях:

 

«У Миколаєві трохи інший вектор надання допомоги, але від цього він не менш важливий - підтримка онкохворих дітей. Цього разу закупили медикаменти для фінальних, - 5 -го і 6 - го курсів хіміотерапії, - для 18 - річної Каті Бондаренко. Її діагноз лімфогранулематоз (хвороба вражає лімфатичні вузли). …Дівчина захоплюється творчістю - вишиває, займається квілінгом. Ми вирішили підтримати її захоплення і придбали набір для створення картини зі стрічок. Щиро сподіваємося на швидке одужання Катюші.

 

 

 

 

У Харкові та області з настанням холодів гостро стало питання про теплий одяг. Ми активно працюємо в цьому напрямку і вже закуплено одяг для 27 дітей з міста Ізюм. Також продовжуємо працювати щодо забезпечення одягом дітей в інших населених пунктах Харківщини, куди гуманітарна допомога доходить погано або не доходить взагалі».

 

 

У переліку добрих справ наводиться ще багато інших фактів милосердя молодих бізнесменів з компанії «МobiDev», про які докладніше можна дізнатися на їх сайті у розділі «Хвилинка доброти»,  – http://mobidev.com.ua/Charity_MobiDev_october_2015

 

 

 

 

Чернівчани своє повідомлення про милосердя харківських бізнесменів закінчили такими словами: «Підопічні Червоного Хреста просили передати слова великої вдячності керівництву та працівникам компанії «МobiDev».

 

 

Ми приєднуємося до цієї подяки, і закликаємо представників українського бізнесу брати приклад з молодих програмістів з Харкова.

 

 

Фото – прес-служби Чернівецької МО ТЧХ України та сайту компанії «МobiDev».

 

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО ТЧХ м. Львова, член правління Львівської ОО ТЧХ України

 

 

 

.

Переглядів: 596 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 02:33
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024