Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Листопад » 12 » Зміцнюючи потенціал патронажної служби Товариства Червоного Хреста України
16:50
Зміцнюючи потенціал патронажної служби Товариства Червоного Хреста України

 

СЕМІНАР  ДЛЯ  МЕНЕДЖЕРІВ

 

 

 

10-11 листопада в м. Києві відбувся семінар

для менеджерів патронажної служби Товариства

Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

 

 

Тема семінару «Підтримка медико-соціальних центрів ТЧХУ» в рамках програми «Україна: громадський неспокій», що фінансується Міжнародною Федерацією Товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця (МФЧХ/ЧП).

 

Зі вступним словом до учасників семінару виступила Голова Представництва МФЧХ/ЧП в Україні пані Віолета Ломбартс, яка розповіла про взаємодію усіх компонентів Міжнародного Руху Червоного Хреста/Червоного Півмісцяця.

 

Захід проводився з метою обміну досвідом між регіональними організаціями щодо надання допомоги у медико-соціальних центрах, в тому числі внутрішньо переміщеним особам в умовах гуманітарної катастрофи внаслідок громадянського конфлікту в Донецькій і Луганській областях. Адже в структурі ТЧХУ сьогодні 84 медико-соціальних центри, 317 медико-соціальних кімнат, 22 мобільні бригади.

 

В ході семінару також відбулися презентації програми «Україна: громадський неспокій» та програми ВОЗ «Надання первинної медичної допомоги мобільними медичними бригадами внутрішньо переселених осіб у Східних регіонах України».

 

Особливу увагу організатори привернули до кожного з етапів виконання проектів: огляду методології, процедур, форм; цільовим групам та вибору отримувачів допомоги; подачі заявок та їх реєстрації (базі даних); комунікації з отримувачами допомоги; проектному та фінансовому моніторингу проекту та його результатів.

 

Крім того, учасники заходу обговорили умови забезпечення сталості програми; шляхи забезпечення продовження проекту, якщо зовнішня допомога завершиться; методи залучення донорів, можливі шляхи підвищення місцевої підтримки проекту.

 

В результаті кожен менеджер патронажної служби отримав пакет документів, спрямований на зміцнення потенціалу роботи служби, зокрема форми звітів за напрямками діяльності, типову угоду про спільну діяльність між лікувальним закладом та організацією ТЧХУ та навчальний план проведення 6-годинних занять з населенням щодо надання першої допомоги.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://www.redcross.org.ua/modules/news/index.php?id=1732

 

Переглядів: 513 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 01:37
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024