Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Листопад » 15 » На Донеччині буде Рада донорів із представників ООН, Червоного Хреста і волонтерських організацій
13:44
На Донеччині буде Рада донорів із представників ООН, Червоного Хреста і волонтерських організацій

 

ДУБЛЮВАННЯ – НЕ БУДЕ

 

 

 

 

 

Відбулася зустріч представників ОБСЄ зі спікерами

Донецької ВЦА.

 

 

 

 

 

 

 

 

На чолі з президентом Парламентської асамблеї ОБСЄ Ілккою Канервою та першим заступником глави Донецької ВЦА Євгеном Вілінський, учасники розглянули шляхи координування роботи міжнародних організацій і питання стабільності в регіоні, повідомляє прес-служба ДонВЦА.

 

У ході зустрічі, в.т.о.заступника голови держадміністрації Віктор Андрусів поділився з представниками ОБСЄ ідеєю інтерактивної карти, яка допомагала  би міжнародним організаціям і владі координувати допомогу тимчасово переміщеним особам.

 

«Є дуже великий пробіл в тому, що ми погано координуємо свої зусилля: адміністрація щось робить, і окремо кожен донор щось робить. Часто це призводить до дублювання», - пояснив Віктор Андрусів.

 

У зв'язку з цим, одним з пунктів Програми для переміщених осіб передбачається створення Ради донорів, до складу якого увійдуть представники ООН, Червоного Хреста і волонтерських організацій. Її мета - координувати зусилля організацій, які надають допомогу постраждалим жителям Донецької області.

 

Представники організацій також розглянули гостре питання про надання гуманітарної допомоги мешканцям непідконтрольним територіям.

 

У свою чергу Ілкка Канерва зазначив, що ОБСЄ прагне співробітничати з українською владою ефективно, тому інтерактивність дуже важлива. Обласна державна адміністрація проробила неймовірну роботу для того, щоб показати ОБСЄ справжню картину того, що відбувається в Донецькій області.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.mariupolnews.com.ua/descr/62762

 

Переглядів: 570 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 08:13
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024