Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Листопад » 19 » Запорізькі школярі стали "помітнішими на дорозі" (Відео)
10:40
Запорізькі школярі стали "помітнішими на дорозі" (Відео)

 

ВІДКРИТИЙ  УРОК  ІЗ  БЕЗПЕКИ  РУХУ

 

 

 

 

У Запоріжжі з 9 до 15 листопада проходив Тиждень

безпеки дорожнього руху.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Така акція проводиться для того, щоб запобігти дорожньо - транспортним пригодам та привернути увагу суспільства до проблемних питань у сфері  безпеки дорожнього руху. Тому в Запорізькій області впродовж тижня провели багато акцій, спрямованих на підвищення безпеки руху, зниження травматизму, пов'язаного з використанням транспорту.

 

Про це повідомляє прес-служба ДАІ ГУ МВС України в Запорізькій області.

 

 

 

 

 

У Запоріжжі на території дитячого автомістечка, розташованого в парку Трудової слави, співробітники ДАІ спільно з представниками державного підприємства "Український центр дорожнього руху та інформаційних технологій", а також Товариства Червоного Хреста України провели для учнів Запоріжжя "Відкритий урок з безпеки руху".

 

Офіцерам поліції і фахівцям допомагали учасники загону юних інспекторів руху "Сигнал" навчально-виховного комплексу №88 м. Запоріжжя.

 

 

 

 

 

Діти з великим інтересом подивилися програму виступу юних інспекторів руху, взяли активну участь у інтерактивній грі-конкурсі на знання Правил дорожнього руху, ознайомилися з порадами і прийомами надання першої долікарської допомоги, взяли участь в акції "Стань помітним на дорозі".

 

 

 

 

 

Цікава і доступна форма навчання до душі не тільки школярам, ​​але і їх вчителям, і батькам, при тому що жоден з присутніх не залишився без приємного та корисного подарунка.

 

Довідково:

 

Такі навчання пройшли й в інших обласних центрах. У наші дні безпека руху - це тільки один з важливих аспектів безпеки. У Чернівецькій області, наприклад, на проблему безпеки подивилися ширше. Там провели схожий захід, про що ми уже розповідали у попередніх випусках -  див. замітку "Добра розмова" http://lviv-redcross.at.ua/blog/2015-11-17-6573.

Телеканал «Чернівецький промінь» підготував про цю подію репортаж «Переполох у Путилі», де у цікавій формі виклав свою версію перебігу навчань з безпеки школярів:

 

Путильські школярі разом із рятувальниками гасили пожежу та шукали вибухівку

 

Діти міряли форму рятувальників і робили селфі. У місцевій гімназії діти знайшли міни та артснаряди, після чого гасили пожежу і надавали домедичну допомогу. Що трапилося і де під час цього були рятувальники? Дивимося далі.

 

 

 

 

 

 

Фото: прес-служба ДАІ ГУ МВС України в Запорізькій області

Джерело:

http://iz.com.ua/zaporoje/84943-zaporozhskie-shkolniki-stali-zametnee-na-doroge.html

 

Переглядів: 682 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 09:46
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024