Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Листопад » 22 » Синоптики оголосили на Львівщині дводенне штормове попередження: очікується підйом води
01:32
Синоптики оголосили на Львівщині дводенне штормове попередження: очікується підйом води

 

НЕГОДА  ЗАГРОЖУЄ  ЛЬВІВЩИНІ

 

 

 

За повідомленням Львівського обласного центру

 

з гідрометеорології на території області

22 листопада вночі та вранці очікуються сильні

опади, на півдні території дуже сильні (переважно

у вигляді мокрого снігу). Місцями налипання

мокрого снігу. На дорогах ожеледиця.

 

 

 

 

 

Крім того, як повідомила прес-служба ГУ ДСНС України у Львівській області, 21-22 листопада на ріках басейну Дністра продовжиться розвиток дощового паводку.

 

«У зв’язку із похолоданням та опадами у вигляді снігу, Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до всіх мешканців Львівщини із закликом дотримуватися відповідних заходів безпеки. Зважаючи на погіршення метеоумов, рятувальники радять водіям транспортних засобів по можливості утримуватися від поїздок за умов ожеледі. Необхідно замінити автомобільні шини з літніх на зимові, власникам великогабаритних транспортних засобів подбати про обладнання автомобілів засобами проти ковзання. За умов обмеженої видимості рекомендуємо обирати помірну швидкість та користуватися освітлювальними приладами. І водіям, і пішоходам необхідно пам’ятати, що за умов ожеледиці значно збільшується гальмівний шлях автомобілів. Тому пішоходам слід бути вкрай уважними при переході проїзної частини, переходити дорогу лише у спеціально відведених для цього місцях та не провокувати водіїв на здійснення екстреного гальмування», – йдеться у повідомленні.

 

Рятувальники також нагадали, що через налипання мокрого снігу може відбутися не тільки спрацювання автоматичних систем захисту ліній електропередач і, як наслідок – знеструмлення населених пунктів. Налипання снігу та обледеніння здатне спричинити обрив електричних дротів та їх падіння. В такому разі рятувальники закликають ні за яких обставин не наближатися до обірваних ліній електропередач та не  торкатися до них.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://zaxid.net/news/showNews.do?sinoptiki_ogolosili_na_lvivshhini_dvodenne_shtormove_poperedzhennya_ochikuyetsya_pidyom_vodi&objectId=1373816

 

Переглядів: 571 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 14:04
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024