Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Листопад » 28 » У Сумах відкривають першу школу волонтерів
23:45
У Сумах відкривають першу школу волонтерів

 

ЗГІДНО  ЄВРОПЕЙСЬКИХ  СТАНДАРТІВ

 

 

 

 

 Перше вступне заняття школи намічено на завтра,

28 листопада.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мета організаторів - об'єднати зусилля якомога більшого числа волонтерів та волонтерських організацій Сум для взаємодопомоги та підготовки новачків цієї справи.

 

 - Хотілося б об'єднати розрізнених активістів в єдиний центр, - сказала представник Сумського міського центру дозвілля молоді Надя Пушкар.

 

 У проекті задіяні: «Агенція промоції «Суми», Товариство Червоного Хреста України, Сумський міський центр дозвілля молоді, громадська ініціатива "КіфаСуми".

 

Всі курси будуть безкоштовними. Пройти їх зможе будь-який бажаючий, не залежно від віку і досвіду. Відвідувати волонтерську школу вже виявили бажання понад 150 осіб.

 

Заняття будуть проходити у вигляді групових тренінгів, а так само індивідуальних бесід і практичних занять. Як правило, це будуть дводенні тренінги (близько 12:00 занять - за курс). Графік і місце їх проведення будуть озвучені на вступному занятті.

 

- Кожен зможе знайти себе в цій програмі, - розповіла Вікторія Ратеева, тренер психосоціального напрямки, - Для студентів школа волонтерів може бути зарахована як проходження соціальної та соціально-педагогічної практики. Хотілося б, щоб молодь активніше включилася в волонтерську діяльність і підтримала тих, хто вже працює.

 

Початок занять - 28 листопада в 11.00, місце - готель Reikartz (вул. Воскресенська, 1).

 

Автор - Ілля Сафронов

 

Довідка:

 

Які курси пропонують?

 

"Підготовка волонтерів. Курс психосоціальна підтримка на рівні спільнот", спікер: Вікторія Ратеева. Заняття проходитимуть у формі активного тренінгу - з презентаціями, фільмами, іграми та арт-терапією.

 

Тренінг "Молодь для молоді!", Спікер: Людмила Фесенко. Лідерство, відносини, тайм-менеджмент, проведення своїх акцій і їх організація.

 

"Перша допомога", спікер: Надія Ямненко. Це 12 годинна програма про те, як правильно і швидко надати допомогу потерпілому в надзвичайних пригодах (дтп, виробничі та побутові травми і т.д.).

 

«Еко Суми», спікер: Петро Коваленко. Антиалкогольна і антинаркотична кампанія, благодійність та інше.

 

"Донорство", спікер: Наталія Осиково. Волонтером у цьому напрямку може стати кожен, не залежно від бажання здавати кров.

 

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://www.dancor.sumy.ua/news/newsline/163723

 

 

 

Переглядів: 766 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 06:57
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024