Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Листопад » 28 » Волонтеру Червоного Хреста на замітку: Анонс заходів Кіровоградської обласної бібліотеки ім. Чижевського
15:29
Волонтеру Червоного Хреста на замітку: Анонс заходів Кіровоградської обласної бібліотеки ім. Чижевського

 

ПЛАНУВАННЯ – ЗАПОРУКА УСПІХУ

 

 

 

 

Кіровоградська обласна наукова бібліотека

ім. Чижевського запрошує кіровоградців

та гостей міста відвідати наступні заходи:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З 30 листопада по 4 грудня, щодня о о 15.00 у відділі мистецтв триває показ документального кіно в рамках Мандрівного фестивалю про права людини Docudays UA.

 

2 грудня 2015 року організації-члени Всеукраїнської коаліції громадських організацій, які працюють у сфері протидії торгівлі людьми, та громадська організація «Обласна інформаційна служба з актуальних питань жіноцтва» в Кіровограді спільно з обласною універсальною науковою бібліотекою ім. Д. Чижевського за підтримки представництва в Україні Міжнародної організації з міграції (МОМ) проводять автопробіг "На запчастини - тільки машини!".

 

Захід присвячений Міжнародному дню боротьби за скасування рабства з метою активізації та підвищення обізнаності громад у регіонах, де працюють організації-члени Всеукраїнської коаліції з протидії торгівлі людьми, щодо ризиків та небезпек, пов'язаних із участю у незаконній трансплантації органів.

 

Початок об 11.00. Акція відбувається одночасно в 17 областях України, проте варто зазначити, що Кіровоградщина ВПЕРШЕ приєднується до такого заходу.

 

3 грудня об 11.00 у відділі абонемента відбудеться презентація творчих робіт Наталії Погрібної, присвячена Міжнародному Дню інвалідів. На зустріч запрошені: користувачі бібліотеки з особливими потребами, члени УТОСу, патронажні сестри Кіровоградської обласної організації Товариства Червоного Хреста України та працівники Територіального центру соціального обслуговування Ленінського району м. Кіровограда;

 

4 грудня о 14.00 у відділі краєзнавства відбудеться творча зустріч з письменниками номінантами на здобуття обласної літературної премії ім. Євгена Маланюка – Романюком Миколою, Шпирко Оксаною, Кондратенко Валентиною, Яремчуком Володимиром. Вхід вільний;

 

Бажаєте вільно спілкуватися англійською – приходьте до бібліотеки, у відділ документів іноземними мовами. Запрошуємо усіх кіровоградців, щодня, крім вихідних, о 17.00, відвідати безкоштовний клуб розмовної англійської мови.

 

Усіх охочих вчити українську мову запрошуємо на курси з вивчення української мови в рамках проекту “Безкоштовні курси української мови”. Заняття проходять щочетверга у відділі обслуговування користувачів о 17.00.

 

Нестабільна економічна ситуація, безробіття, зниження моральних принципів людей та тенденція збільшення захворюваності населення на наркоманію є результатом того, що протягом останніх років в Україні спостерігається вибухове поширення ВІЛ-інфекції.

 

Основним напрямком з попередження розповсюдження ВІЛ-інфекції повинна стати широка просвітницька робота серед учнівської, студентської молоді та жителів області по профілактиці та боротьбі зі СНІДом.

 

Тому до Дня боротьби з ВІЛ-інфекцією та СНІДом з 1 грудня у відділі абонемента працюватиме відкритий перегляд “Проблема, яка стосується кожного” та виставка-застереження «Молодь проти СНІДу» (відділ читальних залів). Запрошуємо до перегляду.

 

Міжнародний день волонтерів світова громадськість відзначає 5 грудня. Рішення про це свято було прийнято Генеральною Асамблеєю ООН у 1985 році. Добровольці (а в останні роки все частіше можна почути трансформоване з англійської - волонтери) - це люди, які витрачають свій вільний час на благо суспільства. Вони присвячують суспільству свій талант, час, енергію, не чекаючи винагороди.

 

Бібліотека щиро дякує своїм добровільним помічникам, які докладають максимум власних сил, ресурсів, можливостей, аби жителі міста й області отримували актуальні, якісні інформаційні послуги, стають співорганізаторами і беруть участь у різноманітних заходах, акціях, майстер-класах та ін.

 

Дякуємо нашим бібліотечним волонтерам!

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://gre4ka.info/anonsy/22745-anons-zakhodiv-kirovohradskoi-oblasnoi-biblioteky-im-chyzhevskoho

 

Переглядів: 647 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 08:44
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024