Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Листопад » 29 » Представники МКЧХ провели заняття з протимінної безпеки у Соледарській школі на Донеччині
20:36
Представники МКЧХ провели заняття з протимінної безпеки у Соледарській школі на Донеччині

 

УРОК  З  ПРОТИМІННОЇ  БЕЗПЕКИ

 

     

 

        Представники МКЧХ провели заняття з

       протимінної безпеки у Соледарській школі

       на Донеччині. Вони розповіли школярам

       і вчителям про небезпеку на території,

       де відбувались збройні конфлікти.

 

 

 

 

 

 

Днями, у невеликому шахтарському містечку Соледар, на Донеччині, за ініціативи військовослужбовців Збройних Сил України, які виконують завдання у складі Спільного центру з координації та контролю за припиненням вогню та стабілізації лінії розмежування сторін, представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста (МКЧХ) в одному з навчальних закладів міста було проведено заняття з протимінної безпеки.

 

 

 

 

 

 

 

За допомогою слайдів та відеофільму співробітники Червоного Хреста розповіли учням про різні види протипіхотних та протитранспортних мін, можливі варіанти їх застосування та розміщення на місцевості.

 

 

 

 

 

 

 

Окремо було наголошено на мінах-пастках, які можуть бути замасковані під любу річ: книгу, іграшку, коробку від цукерок або пачку від цигарок тощо. Головне, що треба запам’ятати школярам — не рухати незнайомий предмет, адже це може бути небезпечно.

 

 

 

 

 

 

Також школярам повідомили, що не слід наближуватись до покинутих військових фортифікаційних споруд, адже там можуть бути залишені невикористані набої, снаряди, а також інші вибухонебезпечні предмети.

 

 

 

 

 

 

Також до присутніх були доведені приклади, які мали місце вже в районі проведення антитерористичної операції на сході України.

 

 

 

 

 

 

На завершення, військовослужбовці Спільного центру та старшокласники щиро подякували працівникам Міжнародного Комітету Червоного Хреста за змістовну інформацію, яка може убезпечити життя та здоров’я мешканців Соледару.

 

 

 

Фото – www.mil.gov.ua

За джерелом:

http://www.mil.gov.ua/news/2015/11/27/ukrainski-vijskovi-inicziyuvali-zanyattya-z-protiminnoi-bezpeki-u-soledarskij-shkoli--/

 

Переглядів: 580 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 04:19
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024