Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Грудень » 4 » 40 дітей, які втратили батьків через війну, отримали допомогу від клієнтів компанії «Паралель»
11:09
40 дітей, які втратили батьків через війну, отримали допомогу від клієнтів компанії «Паралель»

 

КОПІЙКА ДО КОПІЙКИ - НУЖДЕННОМУ  ПОМІЧ

 

Компанія "Паралель" підвела підсумки

благодійного проекту "1 копійка з літра

бензину в допомогу дітям". Акція проходила

протягом місяця на всіх АЗС мережі "Паралель"

 

 

 

 

 

 

 

                                           На знімку: Сім'я Стасюків приймає допомогу від Червоного Хреста і "Паралелі"

 

У ній взяли участь роздрібні клієнти компанії, які відгукнулися на ініціативу зі збору коштів для допомоги дітям, повністю або частково осиротілим в результаті бойових дій на Донбасі.

 

 

Зібрані кошти у розмірі більше 59 тис. грн. були розподілені Запорізької обласною організацією Товариства Червоного Хреста України. Всього охоплено 40 дітей, які проживають у Запоріжжі, Токмаку, Василівці й інших населених пунктах області.

 

 

Рік тому в сім'ю Стасюків із смт Балабине прийшло горе - коханий чоловік і батько Олег Степанович загинув від осколкового поранення під Артемівському (Донецька область). Без годувальника залишилися дві дочки - Аня і Катя.

 

 

У місті Дніпрорудному завжди пам'ятатимуть загиблого Руслана Кушова, який одним з перших пішов на фронт добровольцем. Його дочка, 17-річна Марина, вирішила отримані від акції "Паралелі" кошти порівну розділити зі своєю бабусею Юлією Володимирівною, яка після смерті сина стала волонтером.

 

 

За словами Костянтина Силіна, голови Запорізької обласної організації Товариства Червоного Хреста України, в області сьогодні налічується 109 сімей, у яких є загиблі на Донеччині.

 

 

Костянтин Олексійович також зазначив, що це вже не перша благодійна акція компанії "Паралелі", яка проводиться у співпраці з Червоним Хрестом. Так, цього року компанія виділяла паливо для доставки продуктів харчування і предметів гігієни нужденним, проводила акцію по збору іграшок для дітей з кризових сімей.

 

 

"За кожним з цих дітей варто зламана доля і велика трагедія. Вони втратили не тільки любов найближчих і найбільш важливих в їхньому житті людей, але і захищеність, матеріальну підтримку. Тому ці діти, як ніхто, потребують турботи, - зазначила Олена Хилієнко , генеральний директор компанії "Паралель". - Ми вдячні всім автомобілістам, які взяли участь у зборі коштів для дітей-сиріт. Найголовнішим результатом цієї благодійної акції стануть для нас щирі посмішки цих дітей".

 

 

 

Фото –www.iz.com.ua

Джерело:

http://iz.com.ua/ukraina/86025-zagolovok40-detey-poteryavshih-roditeley-iz-za-voyny-poluchili-pomosch-ot-klientov-kompanii-parallel.html

 

 

 

Переглядів: 587 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 21:50
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024