Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Грудень » 5 » Львівщина протидіє СНІДу та іншим соціально небезпечним хворобам (оновлена)
22:02
Львівщина протидіє СНІДу та іншим соціально небезпечним хворобам (оновлена)

 

ОРГАНІЗАЦІЙНІ  ЗАХОДИ -  ЗАТВЕРДЖЕНО

 

 

 

Вчора, 4 грудня, відбулося засідання обласної

координаційної ради з питань протидії ВІЛ-

інфекції/СНІДу та іншим соціально небезпечним

хворобам під головуванням заступника ЛОДА

Юрія Підлісного

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Після вступного слова Юрія Підлісного, ознайомлення з порядком дня, першим виступив з доповіддю Роман Мельник, заступник начальника 1- го територіального управління Національної поліції України.

 

 

 

 

 

 

Він повідомив, що його відомство обслуговуватиме Львівську, Івано - Франківську та Закарпатську області у питаннях щодо запобігання наркозалежності, виявлення фактів розповсюдження наркотичних засобів і психотропних речовин у навчальних закладах та місцях дозвілля молоді, комп'ютерних клубах, мережі Інтернет тощо.

 

 

 

 

 

 

Про стан організації роботи закладів охорони здоров'я Львівщини щодо доступу до лікування наркотичної залежності доповіла Мирослава Кабанчик, головний лікар Львівського обласного державного клінічного наркологічного диспансеру (на знімку - крайня зліва).

 

 

 

 

 

 

Співдоповідав з цього питання Юрій Дашо, лікар - інфекціоніст сайту замісної підтримувальної терапії Львівського обласного центру з профілактики та боротьби зі СНІДом (на знімку - крайній справа).

 

 

 

 

 

 

 

Про діяльність Управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області щодо запобігання поширенню ВІЛ - інфекції, туберкульозу і наркоманії в установах виконання покарань на Львівщині та розширення надання антиретровірусної терапії ув'язненим доповів Володимир Іваночко, завідувач сектором охорони здоров'я УДПСУ у Львівській області.

 

Учасники засідання обговорили і затвердили проект обласної цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2016-2018 рр. Доповідь з цього приводу зробила Мар'яна Служинська, головний лікар комунального закладу  «Львівський обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом».

 

Про затвердження плану моніторингу та оцінки ефективності виконання Загальнодержавної цільової соціальної програми протидії ВІЛ- інфекції/СНІДу в Україні на 2014-2018 рр. доповіла Оксана Кутинська, керівник центру моніторингу і оцінки комунального закладу «Львівський обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом».

 

 

 

 

 

 

Співдоповідь про поточну епідемічну ситуацію з ВІЛ-інфекції/СНІДу в Україні та Львівській області зробив Андрій Сорокаліт, лікар – епідеміолог відділу профілактичної, організаційно - методичної роботи та епідеміологічного моніторингу комунального закладу «Львівський обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом».

 

 

 

 

 

 

Дмитро Тигач проінформував присутніх про виконання листа ДОЗ ЛОДА від 14 вересня п.р. № 01-18-11/2565/01/10 щодо підписання Меморандуму про взаєморозуміння та співробітництво між Львівською обласною радою, ЛОДА та Всеукраїнською благодійною організацією «Всеукраїнська мережа ЛЖВ», обласне відділення якої він очолює.

 

З кожного розглянутого і обговореного питання прийнято і затверджено відповідні рішення.

 

 

 

 

 

 

Заключне слово зробив на засіданні Юрій Підлісний, голова обласної Координаційної ради з питань протидії  ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань, заступник голови ЛОДА.

 

В засіданні обласної Координаційної ради взяла участь член правління Львівської ОО ТЧХ України, голова Личаківської РО ТЧХ м. Львова Ірина Апостолюк.

 

 

Фото – Ірини Дзіклевич

Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

 

Переглядів: 929 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 15:05
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024