Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Грудень » 7 » Генеральна Асамблея МФЧХ і ЧП прийняла дворічний бюджет у розмірі 1000 млн швейцарських франків
23:54
Генеральна Асамблея МФЧХ і ЧП прийняла дворічний бюджет у розмірі 1000 млн швейцарських франків

 

АКЦЕНТ НА МІСЦЕВІ ГРОМАДИ 

 

 

 

Сьогодні Генеральна Асамблея Міжнародної

Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного

Півмісяця (МФЧХ і ЧП) прийняла на два нових

роки бюджет у розмірі 1 млрд швейцарських

франків.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Це викликано тим, що Федерація прагне розширити свою підтримку вразливих громад у всьому світі. Бюджет відображає зростаючі масштаби і складність гуманітарних потреб, сказав генеральний секретар МФЧХ і ЧП Ельхадж Як Сі.

 

"Рівень гуманітарної необхідності, що існує у світі сьогодні є безпрецедентним", - сказав пан Сі.  - "Цей бюджетний план визначає наше прагнення підтримувати національні товариства Червоного Хреста і Червоного Півмісяця щодо зміцнення стійкості уразливих громад."

 

У планах МФЧХ і ЧП і в його бюджеті чітко окреслено прагнення надавати посильну допомогу тим своїм членам, де ця підтримка буде цілеспрямованою і результати будуть прозорими. Це стосується і восьми окремих програм, які є вкрай важливими і будуть взяті на спеціальний контроль і фінансування.

 

"Нинішні гуманітарні проблеми вимагають адаптації програм і гнучкого фінансування з великим акцентом на зміцнення національних Товариств і забезпечення повної підзвітності та прозорості", - сказав пан Сі.

 

Запланований бюджет спонукатиме робити акцент на тому, що необхідно забезпечити проведення ефективніших заходів національних Товариств, які би зменшили ризики і уразливість тих факторів, які викликають гуманітарні кризи.

 

"Ми також повинні зосередитися на тому, як зменшити потреби", - сказав пан Сі. - "Ми повинні підтримувати місцеві національні Товариства досить потужно, щоб вони взяти на себе відповідальність за добробут і нормалізацію життя в їх регіонах,  щоб вони змогли протистояти викликам, з якими стикаються, незалежно де вони виникають."

 

Глобальна сила Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця в національних Товариствах на місцевому рівні. Зараз вона об'єднує до 17 млн ​​добровольців, має присутність в більш, ніж 165 000 місцевих відділеннях в 190 країнах  світу - від найбільших міських центрів до найвіддаленіших сіл.

 

Щороку МФЧХ і ЧП, а також члени національних товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, отримують допомогу від більш, ніж 110 млн добровольців при ліквідації наслідків стихійних лих та  відновленні зруйнованої інфраструктури. І майже 161 млн осіб залучаються до справ, які вимагають довгострокового відновлення і подальшого розвитку.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.ifrc.org/en/news-and-media/press-releases/general/ifrc-general-assembly-adopts-two-year-1-billion-swiss-franc-plan-and-budget/

 

Переглядів: 628 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 11:29
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024