Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Грудень » 7 » Естонія продовжить надавати гуманітарну допомогу Україні в 2016 році - посол
16:15
Естонія продовжить надавати гуманітарну допомогу Україні в 2016 році - посол

 

 

ПІСЛЯ  МАЙДАНУ – ВСЕ ЗМІНИЛОСЯ

 

 

 

 

 

Естонія має намір продовжити реалізацію проектів із надання гуманітарної допомоги Україні наступного року, запевняє посол Естонії в Україні Сулев Канніке.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Ми концентруємося на гуманітарній допомозі... Після Майдану в Україні все змінилося, і ми інтенсифікували нашу допомогу. Проекти з розвитку, які ми також підтримуємо, мають допомогти країні досягти економічного процвітання. Проте важливо опікуватися питаннями, пов'язаними з військовими діями та руйнуваннями на сході, а також проблемами тимчасових переселенців", - розповів він на брифінгу в понеділок в Києві.

 

Посол зазначив, що офіційний Київ отримує гуманітарну допомогу і безпосередньо від урядових установ Естонії, і під час реалізації проектів у рамках співпраці з міжнародними організаціями, такими як Міжнародний Комітет Червоного Хреста, ООН, ЮНІСЕФ.

 

Крім того, естонські медичні заклади приймали на лікування та реабілітацію поранених учасників АТО, на сьогодні п’ять українських військових уже пройшли лікування, ще п’ять перебувають у госпіталях Естонії.

 

"Ми також сконцентрувалися на закупівлі обладнання і продуктів харчування для українців саме тут, в Україні. Зокрема, поточного року ми передали обладнання до медичних закладів Дніпропетровська", - зазначив дипломат.

 

"Наші проекти гуманітарної допомоги Україні дуже диверсифіковані. Ми реалізуємо їх реалізацію і надалі реалізуватимемо в 2016 році", - запевнив С.Канніке.

 

Фотоколаж – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://ua.interfax.com.ua/news/political/309429.html

 

Переглядів: 633 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 00:11
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024