Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Грудень » 11 » Сьогодні завершився Всеукраїнський тиждень прав людини у сфері охорони здоров’я
22:41
Сьогодні завершився Всеукраїнський тиждень прав людини у сфері охорони здоров’я

 

ТИЖДЕНЬ  ПРАВА

 

 

 

Сьогодні у Львові завершився Всеукраїнський тиждень прав людини у сфері

охорони здоров’я за участю Червоного Хреста

 

 

 

 

 

 

 

Кафедра медичного права ФПДО Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького спільно з ВГО «Фундація медичного права та біоетики України» за сприяння Головного територіального управління юстиції у Львівській області та Першого львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провела Тиждень прав людини у сфері охорони здоров’я (7-11 грудня 2015 р.).

 

 

Протягом цього тижня відбулися такі заходи, як:

 

 

 

 

 

Лекція Ірина Сенюти для організаторів охорони здоров’я та юристів, які працюють у сфері охорони здоров’я, на базі Вінницького національного медичного університету імені М.І. Пирогова в межах Третіх правових читань «Новели законодавства України у сфері охорони здоров’я та судової практики» (10 грудня 2015 р.).

 

 

 

 

 

 

Лекція Ірини Сенюти для членів терапевтичного товариства на базі Департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації (8 грудня 2015 р.).

 

 

 

 

 

 

Відкрите заняття, проведене студентами медико - юридичної клініки, для дітей, відвідувачів дитячої бібліотеки № 24 (8 грудня 2015 р.).

 

 

 

 

 

 

Відкритий урок, проведений студентами медико-юридичної клініки, для школярів середньої загальноосвітньої школи № 49 (9 грудня 2015 р.).

 

 

 

 

 

 

Дебати студентів медико-юридичної клініки на тематику прав людини у сфері охорони здоров’я на базі кафедри медичного права ФПДО Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького (8 грудня 2015 р.). 

 

 

 

 

 

 

Окрім цього, триває pro bono консультування у медико-юридичній клініці на базі кафедри медичного права Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького та виїзні консультування на базі Комунальної 4-ї міської клінічної лікарні.

 

 

 

Фото – зі сторінки Ірини Сенюти у соцмережі Facebook

За джерелом:

http://meduniv.lviv.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=3060%3An1112152&catid=1%3Alatest-news&Itemid=50&lang=uk

 

Переглядів: 633 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 00:53
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024