Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Грудень » 12 » Понад 3000 сімей переселенців отримали гігієнічні набори від компанії "P & G" за посередництвом ТЧХ України
12:25
Понад 3000 сімей переселенців отримали гігієнічні набори від компанії "P & G" за посередництвом ТЧХ України

 

САНІТАРІЯ – ВАЖЛИВА ЛАНКА

 

 

 

 

Понад 3000 сімей переселенців отримали гігієнічні

набори в рамках компанії «Турбота в кожен дім»,

ініційованої компанією  "P & G"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В рамках спільної благодійної акції компанії «P & G Україна», «АТБ» та Товариства Червоного Хреста України були зібрані тисячі гігієнічних наборів для сімей внутрішньо переміщених осіб зі сходу країни.

 

Акція, яка тривала три місяці і завершилася 4 грудня 2015, забезпечила більш 3000 таких сімей, які проживають у Київській, Запорізькій, Харківській та Дніпропетровській областях.

 

«Частина гігієнічних наборів ми передали в модульний містечко, де проживають сім'ї внутрішньо переміщених осіб. Набори отримали 3 центри, фінансовані ЮНІСЕФ, для надання допомоги дітям з внутрішньо переміщених родин. Починаючи з квітня 2014 по сьогоднішній день ми забезпечили гігієнічними наборами (включаючи продукцію P & G) 122000 сімей в Харкові. Торік «P & G Україна» допомогла більш 215000 українцям по всій країні, передавши їм через нас побутову хімію та гігієнічні засоби », - сказав Костянтин Башкіров, голова Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

 

З вашою допомогою, шановні учасники, в рамках благодійної акції компанія «P & G Україна» зібрала для переселенців продукцію більш ніж на 1840578 грн з ПДВ, що відповідає 3100 гігієнічних наборам (з них 700 - дитячі наборів). Відзначимо, що одного гігієнічного набору вистачить на 1 місяць для потреб сім'ї, яка складається з 2-3 осіб.

 

В акції взяла участь велика кількість співробітників «P & G Україна» і «АТБ» в якості волонтерів. Вони займалися підготовкою і упаковкою наборів. А діти співробітників компанії малювали листівки з теплими побажаннями для сімей, які були змушені тимчасово покинути свої домівки.

 

Організатори акції зазначають, що така допомога стала дуже своєчасною. Особливо, враховуючи, що сьогодні у громадян менше можливостей підтримувати тимчасово переміщені особи. Згідно з даними дослідження TNS «Індекс комфортності переселенця», 50% тимчасово переміщених осіб не змогли адаптуватися на новому місці проживання через соціально-побутові причини. Тому будь-яка поміч цим людям допомагає зробити умови їх проживання більш комфортними.

 

На сьогоднішній день серед потреб тимчасово переміщених осіб все ще залишаються питна вода і засоби гігієни. Ініціатори акції мають намір продовжувати надавати допомогу нужденним сім'ям, залучаючи до благодійних проектів все більше жителів України.

 

 

Фото – www.pr.adcontext.net

За джерелом:

http://pr.adcontext.net/15/12/08/217180

 

 

Переглядів: 613 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 10:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024