Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Грудень » 14 » Студентам Академії рекреаційних технологій і права у Луцьку – знання і навики парамедиків Червоного Хреста
02:20
Студентам Академії рекреаційних технологій і права у Луцьку – знання і навики парамедиків Червоного Хреста

 

ПРАКТИКУМ  З  РЕАНІМАЦІЇ

 

     

 

      Студентів Академії рекреаційних технологій

      і права, що у Луцьку, навчають навикам надання

      першої домедичної допомоги

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Студенти напряму підготовки за спеціальністю «Здоров’я людини» Академії рекреаційних технологій і права у Луцьку отримали практичні навики з надання першої домедичної допомоги від фахівців служби Волинської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Наталії Домбровської та Світлани Навроцької.

 

 

 

 

Під час занять розглядалися основні аспекти надання допомоги під час головних невідкладних станів, зокрема це стосується реанімаційних заходів, зупинки кровотеч, мобілізації кінцівок при травмах і найпростіших способів транспортування із максимальним уникненням травматизації.

 

На заняттях були змодульовані ситуації, які безпосередньо вирішували учасники курсів. Спершу інструктори показували, як потрібно надати допомогу, а далі кожен студент під їхнім наглядом відпрацьовував навики.

 

 

 

 

Навчання розширили знання та навики студентів щодо дій в умовах непересічних ситуацій та допомогли почуватися більш упевнено на випадок лиха. Адже, за даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, 30% загиблих від нещасних випадків можна було б урятувати вчасно правильно надавши першу допомогу.

 

 

 

 

На сьогоднішній день такі заходи є актуальними у зв’язку з подіями на сході України, техногенними катастрофами та кліматичними катаклізмами. Тому кожен громадянин повинен вміти надати першу допомогу собі, рідним, близьким, друзям та оточуючим.

 

 

 

 

Довідково:

 

Академія рекреаційних технологій і права має свій сайт. На ньому конспективно подано також і цю інформацію, датовану 10 грудня. Його адреса в Інтернеті - http://artip.lutsk.ua/index/newsview/130

 

 

Фото – прес-служби Академії

За джерелом:

https://vk.com/tetanya_kovalyuk86?w=wall256510081_2063

 

Переглядів: 691 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 15:10
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024