Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Грудень » 15 » 15 грудня у Полтаві переселенці зможуть знайти роботу
23:18
15 грудня у Полтаві переселенці зможуть знайти роботу

 

ЯРМАРОК  ВАКАНСІЙ 

 

       

       Ярмарок вакансій для вимушених переселенців 

       допоможе знайти роботу та встановити

       контакти між собою

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15 грудня 2015 року о 10:00 в Полтавському обласному центрі естетичного виховання учнівської молоді (ОЦЕВУМ, вул. Жовтнева, 67) відбудеться Ярмарок зайнятості для внутрішньо переміщених осіб.

 

Ярмарок зайнятості проводиться в рамках Проекту «Полтавська область для внутрішньо переміщених осіб», який впроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу та Полтавською облдержадміністрацією у партнерстві з Полтавським обласним центром зайнятості, Полтавською та Гадяцькою міськими радами, Новогалещинською селищною радою, Полтавською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України, Благодійною організацією «Світло Надії», КП «Обласний контактний центр». Про це повідомили у прес-службі Полтавської ОДА.

 

Ярмарок дозволить отримати інформацію про наявність вільних робочих місць, встановити прямі контакти між внутрішньо переміщеними особами та потенційними роботодавцями, налагодити безпосередні контакти під час проведення заходу.

 

Довідково:

 

За сприяння Полтавської обласної служби зайнятості працевлаштовано 856 внутрішньо переміщених осіб, з яких 31 особа отримала одноразову виплату допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності і започаткувала власну справу та 6 осіб працевлаштовано за рахунок виплати компенсації роботодавцю витрат у розмірі єдиного внеску.

 

В Ярмарку зайнятості візьмуть участь 34 роботодавці, представницьке коло соціальних партнерів, до компетенції яких належить вирішення актуальних питань та нагальних проблем внутрішньо переміщених осіб.

 

До участі в Ярмарку зайнятості запрошено внутрішньо переміщені особи м. Полтави, Полтавського, Диканського, Новосанжарського та Решетилівського районів.

 

 

 

Фото – www.poltava.to

За джерелом:

http://poltava.to/news/36479/

Переглядів: 550 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 00:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024