Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Грудень » 16 » В Сумах проходить акція «Подаруй турботу дітям захисника»
09:06
В Сумах проходить акція «Подаруй турботу дітям захисника»

 

АКЦІЯ  ДОБРА

 

 

 

Днями у Сумах розпочалася  акція «Подаруй

турботу дітям захисника»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сумські волонтери дарують новорічні солодощі дітям бійців і закликають небайдужих людей взяти участь у цій акції добра.

 

«У дитинстві кожен з нас мріяв зробити світ кращим, так не відмовляй собі в цій радості, ставши дорослим», - подібними закликами відгукнулося сумське інтернет-спільнота на благородну ініціативу волонтерів «Громадського фонду «Суми»».

 

І полетіли перші ластівки. Так, завдяки нашій землячці, активістці української громади м. Сієтла Ларисі МИХАЙЛИЧЕНКО була зібрана і переправлена ​​сума, еквівалентна 10,5 тис. грн., і вже в п'ятницю, 11 грудня, в офісі Фонду з'явилися 120 першого подарунків, провісників новорічного чарівництва.

 

А далі пішло і поїхало: 120 подарунків доставить сумське відділення Червоного Хреста, вже пакує подарунки для сумських діток благодійний фонд «Британія - родинам України», 200 грн. занесли євангельські християни Сум, 140 Є перерахувало «Товариство українців Фінляндії». Суми різні, але тепло сердець людей - добровільних помічників волонтерів незмінні ...

 

За словами координаторів новорічної акції «Подаруй Турботу дітям захисника» волонтерів Тетяни ГОЛУБ та Анастасії ШІМАРІНОЇ, традиція дарувати солодкі подарунки діткам загиблих і поранених зародилася ще в минулому році, і тоді - точно також - багато хороших і світлих людей відгукнулося взяти в ній участь. (Але цього року сумна статистика в порівнянні з минулим роком значно зросла: адже весь цей час бойові дії на сході України не припинялися).

 

До того ж, у 2015-му волонтери задумали - наскільки вистачить грошових і людських ресурсів - якомога більше загальною турботою охопити діток нині воюючих захисників України.

 

Отже, по Сумщині мова йде про 56 діток, чиї батьки загинули; близько 60 малюків - з сімей нині поранених бійців (і цифра ця динамічна). А ось що стосується кількості дітей, чиї татусі нині воюють, всяка точна інформація тут небажана, і більше того, - є закритою. Скажемо лише, що тільки по армійському відомству мова йде про більш ніж семи сотень дітлахів ...

 

Тому, якщо у вас є бажання посприяти чарівництву новорічних святкувань дітлахам, чиї батьки пішли захищати Україну, наше мирне майбутнє, приєднуйтесь до цієї благородної акції. Святий Миколай усе бачить і чує, і добрим тіткам і дядькам обов'язково віддасть сторицею, - жартують сумські волонтери.

 

 

Фото – www.vsisumy.com

За джерелом:

http://www.vsisumy.com/news/gorod/v-sumah-prohodit-akciya-podaruy

 

Переглядів: 595 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 09:19
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024