Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Грудень » 16 » А.Запухляк - включена до складу колегії управління охорони здоров'я Чернівецької міської ради
15:46
А.Запухляк - включена до складу колегії управління охорони здоров'я Чернівецької міської ради

 

І СЛОВОМ, І ДІЛОМ

 

         

 

          Алла Запухляк - включена до складу колегії управління охорони здоров'я

          Чернівецької міської ради

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Досвід співпраці органів виконавчої влади і місцевого самовядування з громадськістю свідчить про зрілість більшості інститутів громадянського суспільства та здатність вміло скористатися наданими законодавством можливостями.

 

Свідченням цього є включення до складу колегії управління охорони здоров'я Чернівецької міської ради голови Чернівецької міської організації Товариства Червоного Хреста України А.Запухляк (на знімку). Про це йдеться у наказі управління від 02.11.2015 №195.

 


На черговому засіданні колегії, що відбулося 16 грудня 2015 року, розглянуто ряд питань щодо покращення лікувально-профілактичної діяльності закладів охорони здоров'я в місті, зокрема і закладів міської комунальної власності, в яких надається хірургічна допомога дітям.

 

 

 

 

 

 

В інформації, доведеної до членів колегії зазначено, що в практику дитячої хірургічної служби впроваджені сучасні стаціонарозамінні технології, але при цьому матеріально-технічна база та технологічне забезпечення закладів потребує дооснащення та модернізації. В свідчення щодо допомоги став і вчарашній захід з передачі медичних засобів лікування та реабілітації для КМУ “Міська дитяча клінічна лікарня” дитячого післяопераційного ліжечка, медичних тумбочок, дитячих ролаторів тощо. 

 


Представники громадськості Червонохресного руху міста Чернівців – члени дорадчих інституцій при органах місцевого самоврядування бачать себе здебільшого у ролі гуманітарних донорів  цих процесів, а не у ролі сторонніх спостерігачів, чи розробниками стратегій та договорів, які діють лише на папері.

 

(Докладніше про це – на сторінці Чернівецької МО ТЧХ України у соцмережі Facebook)

 

 

 

Фото – прес-служби Чернівецької МО ТЧХУ

Прес-служба Чернівецької МО ТЧХ України

 

 

 

Переглядів: 648 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 23:40
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024