Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Грудень » 16 » У Львові відбувся семінар «Сучасні проблеми навчання самоконтролю цукрового діабету у дітей»
22:37
У Львові відбувся семінар «Сучасні проблеми навчання самоконтролю цукрового діабету у дітей»

 

 

НАВЧИТИ  САМОКОНТРОЛЮ

 

 

 

 

 

Днями у Львові відбувся науково-практичний

семінар «Сучасні  проблеми навчання

самоконтролю цукрового діабету у дітей»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11-12 грудня 2015 року в м. Львові проходив науково-практичний семінар «Сучасні проблеми навчання самоконтролю цукрового діабету у дітей». Були присутні дитячі ендокринологи, медичні сестри та інструктори шкіл самоконтролю з 8 областей України (Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької областей).

 

 

 

 

 

Цей захід відбувся згідно навчального плану Науково-методичного центру «Школа навчання самоконтролю цукрового діабету у дітей», створеного на базі Інституту охорони здоров’я дітей та підлітків НАМН України (м.Харків) за підтримки Всеукраїнської громадської організації “Асоціація дитячих ендокринологів України” та ТОВ «Санофі-Авентіс Україна» в межах меморандуму про взаєморозуміння і співробітництво із МОЗ України.

 

На семінарі були розглянуті актуальні питання основних принципів навчання самоконтролю цукрового діабету у дітей, сучасні світові рекомендації та можливості їх впровадження в Україні. Також проводились дискусії на предмет залучення до самоконтролю в амбулаторних умовах, роль мультидисциплінарних команд.

 

Відбулись тренінг та рольові ігри за тематикою самоконтролю, обговорювались перспективи оптимізації навчання самоконтролю діабету хворими та членами їх сімей, реальні клінічні випадки, проводились майстер-класи з техніки вимірювання глікемії, принципів дієтичного харчування та оцінки фізичних навантажень.

 

 

Фото - прес-служби ДОЗ ЛОДА

Прес-служба Департаменту охорони здоров"я ЛОДА

 

 

Переглядів: 537 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 21:35
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024