Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Грудень » 17 » У Києві відкрили Центр психосоціальної допомоги переселенцям та учасникам збройного конфлікту
15:57
У Києві відкрили Центр психосоціальної допомоги переселенцям та учасникам збройного конфлікту

 

ЩОБ  ЗАСПОКОЇТИ  ДУШУ 

 

 

 

 

У Києві відкрили професійний Центр надання

психологічної та соціальної допомоги

переселенцям, учасникам збройного конфлікту

на сході Укераїни та членам їх сімей.

 

 

 

 

 

 

 

Про це УНН повідомили в прес-службі КМДА.

 

Тепер столиця має професійний Центр надання психотерапевтичної допомоги людям, які зазнали психологічного травмування і потребують реабілітації.

 

Центр психосоціальної реабілітації відкрили при Києво-Могилянській академії. Приміщення Центру облаштоване відповідно до сучасних стандартів міжнародного досвіду. Тут працюють психологи, психотерапевти, спеціалісти з соціальної роботи і юристи.

 

Нагадаємо, що з квітня 2015 року спільно з Могилянкою соціальні працівники розпочали реалізацію пілотного проекту з надання реабілітаційних послуг демобілізованим учасникам АТО та переселенцям, які зазнали психічних та психологічних травм.

 

 

 

 

 

Довідково:

 

Потреба у закладах подібного типу дуже велика. Так, наприклад, днями у Києві відкрито Центр психосоціальної підтримки Червоного Хреста

 

Прес-служба НК ТЧХУ про це повідомила наступне: "2 грудня 2015 року в Києві на базі Печерської районної організації Товариства Червоного Хреста України за адресою: вул. Анрі Барбюса, 32, урочисто відкрили Центр психосоціальної підтримки для роботи з внутрішньо переміщеними особами зі Сходу України (ВПО).

 

 

 

 

Центр психосоціальної  підтримки для ВПО відкрито в рамках міжнародного проекту «Пом’якшення наслідків переміщення для жінок та сімей в Україні», який реалізується за фінансової підтримки Японського Уряду, Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця (МФ ТЧХ і ЧП) та Національного комітету Товариства  Червоного Хреста України.

 

У відкритті Центру психосоціальної підтримки для ВПО взяли участь Генеральний секретар НК ТЧХУ Алла Хабарова, заступник голови місії Радника посольства Японії Хіромі Накано, Делегат МФ ТЧХ і ЧП Мадс Остергард, голова Печерської районної в Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук, голова КМО ТЧХУ Ніна Гусєва, патронажні сестри та волонтери Товариства Червоного Хреста України, діти з сімей ВПО-учасники проекту. 

 

Проект «Пом’якшення наслідків переміщення для жінок та сімей в Україні» реалізується з березня 2015 року і вже встиг охопити Полтавську, Сумську, Херсонську,  Київську області України та місто Київ.

 

Проект орієнтовано на жінок та дітей з числа внутрішньо переміщених сімей, бо саме ці категорії осіб є найбільш вразливими. Саме жінки із числа переміщених осіб відіграють найважливішу роль в адаптації та соціальному благополуччі дітей та членів їхніх родин. У період реалізації проекту планується надати допомогу близько 4000 жінкам та дітям із числа внутрішньо переміщених осіб".

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті та прес-служби ТЧХУ

За джерелом:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1530983-u-kiyevi-vidkrili-tsentr-psikhosotsialnoyi-dopomogi-pereselentsyam-ta-uchasnikam-ato

 

Переглядів: 637 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 03:39
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024