Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Грудень » 18 » Товариство Червоного Півмісяця Держави Катар надало Україні 400 тис. дол. США гуманітарної допомоги
12:21
Товариство Червоного Півмісяця Держави Катар надало Україні 400 тис. дол. США гуманітарної допомоги

        

МИЛОСЕРДЯ  КРАЇНИ У ПУСТЕЛІ

 

     

     Товариство Червоного Півмісяця

     Держави Катар надало Україні

     гуманітарну допомогу у розмірі

     400 тис. дол. США

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Про це повідомляє газета «Урядовий кур'єр».

                  

Між Товариством Червоного Хреста України та Товариством Червоного Півмісяця Держави Катар укладено Меморандум щодо надання гуманітарної допомоги у розмірі 400 тис. дол. США постраждалим від військових дій у Донецькій та Луганській областях. Адресну допомогу отримають 8500 громадян України, які мають статус внутрішньо переміщених осіб.

 

Рішення катарської неурядової організації має на меті допомогти постраждалому цивільному населенню на Сході України та базоване на  солідарності і гуманітарних принципах збереження життя та людської гідності. Подібні гуманітарні акції є свідченням уваги, що її надає катарське суспільство становищу в Україні.

 

 

 

 

Довідково:

 

Держа́ва Ка́тар - країна на Середньому Сході, що займає півострів Катар у Перській затоці, в східній частині Аравійського п-ова, межує на південному-заході із Саудівською Аравією, а на півдні - з Арабськими Еміратами (ОАЕ).

 

Майже вся територія країни є пустелею. На півночі - низька піщана рівнина з рідкісними оазами, покрита рухомими (еоловими) пісками; у серединній частині півострова - кам'яниста пустеля з ділянками солончаків; на півдні - високі піщані горби.

 

У центрі підноситься низьке вапнякове плато, слабо розчленоване руслами тимчасових водотоків - ваді, що полого знижується в східному напрямі і створює кліфове узбережжя на крайньому північному-сході. Вздовж західного побережжя тягнеться смуга піщаних горбів висотою до 40 м. Вздовж південно-східного узбережжя простягся ланцюг замкнених безстічних западин з плоскими засоленими днищами (себха). На півночі переважають піщані пустелі з рухливими барханами, в центральній частині - кам'янисті пустелі з плямами солончаків, на півдні горбистий рельєф складений еоловими пісками. Найвища точка Аба-ель-Баул (105 м над р.м.) знаходиться на південному сході країни. Півострів облямований кораловими рифами і кораловими островами.

 

Клімат континентальний тропічний, сухий. Влітку температура нерідко піднімається до 50 °C. Півострів бідний водою. Постійних річок немає, велику частину води доводиться отримувати шляхом опріснення морської. Підземні джерела прісної води і оази знаходяться, в основному, на півночі країни. Тваринний світ бідний, переважають плазуни і гризуни.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/news_article?art_id=248717181&cat_id=244276429

 

Переглядів: 699 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 16:41
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024