Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Грудень » 18 » Свята і будні Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім.С.Гжицького
22:14
Свята і будні Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім.С.Гжицького

  

МАГІЯ  СВЯТА У МАЙБУТНІХ  ВЕТЛІКАРІВ

 

 

 

У Львівському національному університеті

ветеринарної медицини та біотехнологій

ім.С.Гжицького вже святкова атмосфера

Різдва. Про це свідчить добірка новин, які

пропонуємо вашій увазі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. У передчутті Різдва

 

Новий Рік – одне з найзагадковіших свят, і не тільки тому, що його святкування пов’язане зі світом добрих казок, але ще й тому, що це, мабуть, єдина знаменна подія, що протягом століть одночасно відзначається людьми у всіх країнах і на всіх континентах.

 

 

 

 

 

 

Новий рік – це також підсумок ще одного прожитого року, насиченого різноманітними подіями.

 

 

 

 

 

 

17 грудня у нашому університеті вперше відбувся новорічний бал «У передчутті Різдва».

 

 

 

 

 

 

Організаторами цього величного дійства є центр художньої творчості університету, студентська профспілка і новообрана колегія студентів університету.

 

 

 

 

 

 

На бал були запрошені учасники художніх колективів та громадські активісти університету. Наші студенти вміють не лише добре вчитися і працювати, але вміють також і гарно відпочивати. Вальс, полька – це танці, які є обов`язковим атрибутом балу. А ще пристрастне танго у виконанні короля і королеви танцю Степана Беня і Галини Красько.

 

 

 

 

 

 

Увесь цей танцювальний калейдоскоп змінювався розважальними конкурсами, художніми виступами лауреатів першого фестивалю «Нові таланти університету», народної хорової капели «Ватра», народного ансамблю бандуристів «Кобза», народного ансамблю танцю «Підгір`я» та веселими мініатюрами команди КВН.

 

 

2. Святий Миколай прийшов і до студентів Львівського ветеринарного університету

 

Усі ми: і великі, і малі з нетерпінням чекаємо свята Святого Миколая. Ця добра традиція - дарувати подарунки усім, хто є поряд з нами, і отримувати від цього радість, є справжньою магією цього свята.

 

 

 

 

Цього разу, вперше у цьому навчальному закладі, у ролі святого Миколая побував ректор  університету, професор Володимир Стибель (на знімку).

 

 

 

 

Він напередодні свята подарував подарунки 34-ом студентам університету, які є круглими сиротами. Подарунки професор купив студентам за власні кошти і радів щиро їх даруючи. Для студентів, така увага керівника ВНЗ була справжньою несподіванкою, адже вони не знали з приводу чого їх викликає ректор.

 

 

 

 

Студенти щиро дякували і жартували, що ректору дуже личив би костюм святого Миколая.

 

3. Подаруй дитині свято

 

У Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. Гжицького  400 членів первинної організації Товариства Червоного Хреста Личаківського району м. Львова. Голова осередку - старший викладач Галина Сус, заступник – Мар'яна Пилипів, якій довірили і керівництво профкомом студентів та аспірантів ВНЗ. Їм обом допомагає і скеровує у роботі Роман Михайлович Минів, проректор з науково-педагогічної роботи.

 

 

  

 

 

 

Нині тут гаряча пора – останні приготування до Дня св. Миколая, який 19 грудня помандрує зі студентами у подорож в с.Лівчиці, що неподалік м. Ходорова, де на них чекає 80 вихованців школи-інтернату. Вони туди їздять ось уже 10 років. Там проживають і вчаться діти сироти і пів-сироти від 3-х років і аж до 9-го класу.

 

 

 

 

 

 

На цей раз, крім традиційних гостинців, які профком приготував спільно з колегією студентів (голова – третьокурсник Володимир Прайс), вони повезуть дітям виставу «Добрий чоботар на Різдво».

 

 

 

 

 

 

Сценарій написав Андрій Пінчук, активіст з Мальтійської служби і БФ «Харітас». Вона триватиме до 4-х годин. Розповідатиме про різні прояви милосердя, які притаманні старому чоботареві, послідовникові святого Миколая.

 

 

 

 

 

 

Перед генеральною репетицією самодіяльні актори готують декорації. Дружить з пензлем і палітрою фарб Христина Пилипів, студентка екологічного коледжу при Львівському національному аграрному університету. Вона прийшла допомагати сестрі Мар'яні.

 

 

 

 

 

Роксолана Грендиш, також студентка екологічного коледжу, допомагає подрузі Христині – розфарбовує декорації, які завтра будуть дебютувати в актовому залі школи-інтернату.

 

 

 

 

 

 

«Ще чотири вистави нас попросили показати різні організації», - прокоментував Андрій Пінчук, котрий із сценариста перетворився тепер у головного режисера - постановника.

 

 

 

 

 

 

Тож побажаймо самодіяльним актора-студентам удачі і щирих оплесків від вдячних глядачів!

 

 

 

Фото – Ірини Апостолюк і прес-служби ЛНУВМБ ім.Гжицького

Прес-служба Личаківської районної організації Товариства Червоного Хреста  м. Львова

 

   

 

 

 

Переглядів: 878 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 20:42
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024