Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Грудень » 20 » Срібний ювілей у родинному колі за участю Червоного Хреста
19:58
Срібний ювілей у родинному колі за участю Червоного Хреста

 

СЛАВНЕ 25-РІЧЧЯ

 

   

   На честь свята співробітники та ветерани міського

   управління Пенсійного Фонду отримали грамоти та

   подарунки від представників і міської та районної

   влади. Святковий концерт ювіляри підготували своїми

   силами.

 

 

 

 

Чверть століття тому, 21 грудня, був створений Пенсійний Фонд України. Представництво Запорізького обласного управління ПФ в Мелітополі та в Мелітопольському районі з'явилося в липні 1994 року. В цілому це було близько двох десятків співробітників, у яких на озброєнні було всього три комп'ютери. Поступово кількість функцій у ПФ збільшувалося і, як наслідок, розширювався штат.

 

У 1999 році був введений персоніфікований облік платежів по кожному працівнику, а через два роки почали здійснювати адміністрування платежів на загальнодержавне страхування по безробіттю. З жовтня 2011 року міський та районний відділи об'єднали в єдине управління ПФ по Мелітополю і Мелітопольському району.

 

З тих пір в управлінні працює 123 особи. Незмінним керівником міського відділу та управління стала Світлана Христова. За всі роки роботи в її скарбничці більше десятка різних відзнак за досягнення в роботі. І цього року Світлана Володимирівна нагороджена в столиці відзнакою Міністерства соціальної політики.

 

 - Справа, якою ми займаємося вже 25 років, дуже близьке кожному городянину. Мені приємно, що ми виростили в колективі ентузіастів своєї справи. Наші ветерани (їх сьогодні 47 осіб) дали хороший старт молоді, яка полюбила свою роботу, навчилася з повагою і розумінням ставиться до людей, які вийшли на пенсію, - говорить Світлана Володимирівна.

 

18 грудня, в ДК ім. Т. Шевченка від імені всіх жителів Мелітополя, міського голови Сергія Мінько (він перебував на сесії облради і не зміг привітати особисто) до ювілярів звернулася керуючий  справами виконкому Олена Дубініна.

 

 

 

 

Олена Василівна вручила грамоту від Мелітопольської міськради всьому колективу управління ПФ і планшет, а також відзначила грамотами кращих її співробітників. Вітали ювілярів керівники міської та районної організації ветеранів.

 

 

 

Голова міської організації Червоного Хреста Наталія Жадан прийшла на свято з великим кошиком квітів і добрими словами привітання. Волонтери Червоного Хреста теж приготували для ветеранів управління ПФ подарунки і подякували їм за працю і відданість своїй справі.

 

 

 

Святкову програму і концерт ювіляри підготували самі. Співробітники управління виявилися настільки творчими людьми, що змогли на час перевтілитися у ведучих. Разом зі своїми дітьми вони співали задушевні пісні і навіть танцювали.

 

 

 

 

Танець зі шваброю, виконаний на головній сцені Мелітополя, був запальним і підняв настрій всім в залі.

 

 

 

 

У холі ДК Шевченко перед торжеством, співробітники управління ПФ влаштували виставку майстерності. Тут можна було купити різні вироби, які своїми руками зробили співробітники управління ПФ. На виручені на ярмарку-виставці гроші, ювіляри пообіцяли купити солодощі і в День Святого Миколая передати їх вихованцям міського притулку.

 

Фото – www.ria-m.tv

Джерело:

http://ria-m.tv/news/51808/serebryanyiy_yubiley_v_semeynom_krugu_(foto).html

 

 

 

Переглядів: 577 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 02:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024