Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Грудень » 22 » Личаківська РО ТЧХ м. Львова у мандрівці по своїх осередках зі скаутами з ОУС з Віфлеємським Світлом Миру. Ч – ІІ.
09:52
Личаківська РО ТЧХ м. Львова у мандрівці по своїх осередках зі скаутами з ОУС з Віфлеємським Світлом Миру. Ч – ІІ.

 

МИР В МЕНІ - МИР З ВАМИ

 

                    Частина ІІ.

 

ЛЕЛЕКИ У ВИРІЙ ТУТ – НЕ ВІДЛІТАЮТЬ

 

Репортаж з первинного осередку  Львівського 

міського комунального клінічного пологового

будинку №1 Товариства Червоного Хреста

Личаківського району м. Львова

 

 

 

 

 

 

 

Від Львівської обласної інфекційної  клінічної  лікарні Світло Миру з Віфлеєму помандрувало до медиків Львівського  міського комунального клінічного пологового будинку №1.

 

 

 

 

 

 

Його принесли скаути з ОУС та працівники Личаківської РО ТЧХ м. Львова.

 

 

 

 

 

 

Скаутам тут було дуже цікаво. Особливо сподобася стенд з ангеликами на честь новонароджених дітей. "Лелеки беруть їх у дзьоб і розносять по домівках", - жартували з наймолодшими скаутами медики, щоб не відповідати на каверзне питання - звідки беруться діти.

 

 

 

 

 

 

Львівський міський комунальний клінічний пологовий будинок №1 є установою з 30-ти річною історією, давніми традиціями та колективом висококваліфікованих спеціалістів. Його первинний осередок Товариства Червоного Хреста налічує понад 200 членів, який очолює вже кілька років підряд заступник головного лікаря з медсестринства Світлана Яківна Мартиняк.

 

 

 

 

 

 

Свою роботу вона звіряє з Личаківською районною організацією ТЧХ м. Львова та з головним лікарем закладу Людмилою Дмитрівною Шекетою, котрій присвоєно високе звання Заслужений лікар України.

 

 

 

 

 

За 30 років у пологовому будинку народилося 90137 дітей, серед них 1708 двійнят і 379 трійнят. Міський комунальний клінічний пологовий будинок №1 є лікувально-профілактичним закладом 3-го рівня акредитації, що надає стаціонарну акушерсько-гінекологічну та неонатологічну допомогу із застосуванням високотехнологічної апаратури, інструментарію, обладнання та використанням сучасних ефективних методик діагностики, лікування, рододопомоги.

 

МККПБ №1 розраховано на 180 ліжок.

 

Працювати їм є над чим: в середньому за рік в міському пологовому будинку № 1, що на вул. Мечникова, 8, народжує понад 4 тисяч жінок. Вони довіряють нове життя фахівцям цього пологового будинку. Авторитетом користуються провідні акушер-гінекологи.

 

Завдяки таким, як вони, фахівцям своєї справи, у пологовому будинку №1 спостерігається підвищення рівня доступності та якості пологової допомоги, її безпечності та економічного використання ресурсів.

 

І внесок у цю справу членів первинного осередку Товариства Червоного Хреста пологового будинку №1 є також вагомим. Нині, отримавши від делегації скаутів з ОУС та Червоного Хреста, Віфлеємське Світло Миру, тут працюватимуть ще з більшим натхненням і самовіддачею. 

 

 

 

 

 

 

Побажаймо ж успіхів і нових досягнень дружному колективу медиків, котрі щодня дарують нашій країні нових громадян, а українським родинам – нових синів і дочок!

 

Козацькому роду – нема переводу!

 

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО ТЧХ м Львова

 

 

 

Переглядів: 641 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 15:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024