Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Грудень » 22 » Личаківська РО ТЧХ м. Львова у мандрівці по своїх осередках зі скаутами з ОУС з Віфлеємським Світлом Миру.Ч–УІ
16:17
Личаківська РО ТЧХ м. Львова у мандрівці по своїх осередках зі скаутами з ОУС з Віфлеємським Світлом Миру.Ч–УІ

 

МИР В МЕНІ – МИР З ВАМИ

 

 

                          Частина УІ.

РАЙАДМІНІСТРАЦІЯ  ПРИЙМАЄ СВІТЛО

 

 

Репортаж з Личаківської районної адміністрації

у м. Львові

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З кладовища, де спочивають тлінні останки Катерини Зарицької, маршрут скаутів з ОУС і червонохрестівців проліг до Личаківської райадміністрації у м. Львові.  (Поблизу живе дуже багато скаутів, тож це було ніби повернення додому).

 

 

 

 

 

 

Делегацію зі Світлом Миру з Віфлеєму прийняла заступник голови райдержадміністрації Личаківського району м. Львова Галина Михайлівна Гладяк.

 

 

 

 

 

 

Місце для церемонії передачі Світла Миру було вибрано вдало – саме під образом Покрову Пресвятої Богородиці.

 

 

 

 

 

 

Зважаючи на важливість події, Галина Михайлівна покликала на допомогу працівників канцелярії, інших відділів районної адміністрації. Асестували їй – завідуюча районним відділом освіти Зоряна Михайлівна  Ханько, начальник відділу у справах дітей райадміністрації Олександра Петрівна Лотоцька, завідуючий господарством райадміністрації  Богдан Богданович Стахів та ін.

 

 

 

 

 

 

 

Якщо б хто запитав їх, що вони думають про Личаківський район м. Львова, то у відповідь неодмінно почули би, мабуть, відому усім  сентенцію керівників різних рангів: «Наш район – найкращий!»

 

 

 

 

 

 

Такої ж думки і скаути. Адже більшість з них – мешканці цього району. Вони знають, що після м. Винник, це найбільш зелений район Львова. Для туристів великою привабою служить Личаківське кладовище, яке отримало не так давно заслужено високе звання - Національний історико-культурний музей-заповідник «Личаківський цвинтар» площею 40 га. Він – візитна картка Личаківського району Львова.

 

 

 

 

 

 

Поряд з могилами Івана Франка, Володимира Івасюка, Соломії Крушельницької, Ігоря Білозіра, Анатолія Кос-Анатольського, Станіслава Людкевича та інших видатних людей. Тут спочиває легендарна очільниця Українського Червоного Хреста в лавах УПА в 1943 – 1947 рр. Катерина Зарицька, могилу якої відвідала сьогодні наша маршова бригада з розповсюдження Віфлеємського Світла Миру.

 

 

 

 

 

 

Це Світло Миру якраз і покликане висвітлювати нам найбільш затемнені закутки свідомості, до яких у будні не досягає зір.

 

 

 

 

 

 

Нині на порядку дня для кожного громадянина України – мир. Якщо він прийде у 2016 р., то можна з впевненістю сказати, що це також і наслідок передріздв'яної акції Віфлеємське Світло Миру, гаслом якої вибрали слова з Біблії: «МИР В МЕНІ – МИР З ВАМИ!»

 

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова  Личаківської РО ТЧХ м. Львова.

 

 

Переглядів: 1310 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 11:23
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024