Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Грудень » 23 » У Херсоні відзначили кращих волонтерів
13:45
У Херсоні відзначили кращих волонтерів

 

РАЙОННИЙ  ДЕНЬ  ВОЛОНТЕРА

 

 

 

Вчора, 22 грудня, у виконавчому комітеті райради

Дніпровського району  м. Херсона традиційно

відзначали людей, які здатні відчути чужий біль

і допомогти - волонтерів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Серед присутніх більшість - це люди похилого віку, які вже на заслуженому відпочинку, однак щодня надають допомогу тим, хто цього потребує: одиноким непрацездатним громадянам, інвалідам та ветеранам війни, українським військовим і пенсіонерам.

 

Волонтерів 2015 року відзначили грамотами голови районної ради Владислава Кондратова, а на кожного, хто відвідав урочисту зустріч, чекав невеликий подарунок і подяка.

 

 

 

 

 

 

Серед гостей на Дні волонтера Дніпровського району - заступник голови районної ради з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Ярощук, голова Дніпровської районної ради ветеранів Олена Іванова, голова Дніпровської районної організації Товариства Червоного Хреста м. Херсона Людмила Чулкова, директор територіального центру з соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Дніпровського району Світлана Юхно.

 

Волонтери почули на свою адресу багато теплих і приємних слів подяки за виконану роботу, за покликання допомагати іншим і реагувати на чужий біль.

 

Про позитивні результати роботи волонтерського руху в Дніпровському районі свідчить те, що вона охоплює не тільки старші покоління, а й молодь. Керівництво, педагоги загальноосвітніх навчальних закладів разом з учнями та батьками постійно беруть участь у благодійних акціях, що проводяться Центром позашкільної роботи Херсонської міської ради та службою у справах дітей Дніпровського району.

 

 

 

 

 

 

Серед активних волонтерів учень 10 класу ЗСШ №38 Сергій Нікітченко. Добрі справи Сергія були відзначені на районному й міському рівнях, а зараз хлопець здобув перемогу на обласному конкурсі «Волонтер року-2015». Серед добрих справ: участь у благодійних акціях «Яблучко», збір канцприладів та подарунків для дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-переселенців, допомога в Херсонському хоспісі.

 

 

Виконавчий комітет райради Дніпровського району м. Херсона висловив подяку за організацію волонтерської роботи голові Дніпровської районної ради ветеранів Олені Івановій та президії ради ветеранів, голові Днепровскої РО ТЧХ м. Херсона Людмилі Чулкової.

 

А також за розвиток волонтерського руху - Центру позашкільної роботи, батькам, педагогічним колективам загальноосвітніх навчальних закладів та учнівському активу Дніпровського району м.Херсона.

 

 

Фото – www.most.ks.ua

За джерелом:

http://most.ks.ua/news/type/1/url/v_hersone_otmetili_luchshih_volonterov

 

 

Переглядів: 728 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 22:50
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024