Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Грудень » 23 » Дітей із соціально незахищених родин та родин воїнів привітали сьогодні з прийдешніми святами
20:46
Дітей із соціально незахищених родин та родин воїнів привітали сьогодні з прийдешніми святами

 

ЧЕРВОНИЙ ХРЕСТ – УЧАСНИК  СВЯТА

 

     

     Сьогодні, 23 грудня, в Ужгородському коледжі

     культури і мистецтв організували свято для

     дітей закарпатських військових, а також

     малят із соціально незахищених родин.

 

 

 

 

 

 

Привітали дітей та їхніх батьків із наближенням новорічно-різдвяних свят дипломати, представники влади й військові керівники.

 

 

 

 

Зокрема, консул Угорщини в Ужгороді Арон Чех запевнив, що угорці вболівають за якомога швидшу інтеграцію України в ЄС, водночас, дуже стурбовані воєнними подіями та використовують кожну нагоду надати сусідам як моральну, так і матеріальну підтримку.

 

 

 

 

Мовлячи ж про дітей закарпатських військових – за сприяння консульства чимало з них цьогоріч відпочили в Угорщині поблизу озера Балатон та інших мальовничих куточків. Консул висловив намір продовжити таке оздоровлення і за участі присутніх дітей.

 

 

 

 

В свою чергу, Микола Журавльов вручив представнику консульства подяку за посильну допомогу відомства закарпатським воїнам. Також військовий комісар Ужгорода висловив вдячність сім’ям військових, дружинам і особливо дітям, котрі змушені проводити улюблені родинні свята без батьків.

 

 

 

 

Розважали малечу новорічною казкою юні режисери коледжу (викладач Михайло Микулець), а постановкою фрагменту з відомого мультфільму "Шрек" – студенти-хореографи (викладач Єлизавета Бабяк).

 

 

 

 

Окрім того, підсолодили свято смачними подарунками депутат облради Андрій Андріїв та голова Ужгородської міської організації Товариства Червоного Хреста України Валентина Митровцій, - зазначили у своєму прес-релізі працівники прес-служби  управління культури Закарпатської ОДА.

 

 

Фото – www.kultura.uz.ua

За джерелом:

http://www.kultura.uz.ua/index.php/392-kazkamy-multykamy-ta-darunkamy-ditei-zakarpatskykh-voiniv-pryvitaly-z-pryideshnimy-sviatamy

 

 

  

Переглядів: 869 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 08:56
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024