Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2015 » Грудень » 24 » У США об'єднали дитячий садок і будинок перестарілих
11:00
У США об'єднали дитячий садок і будинок перестарілих

 

"ЗИМА"  З  "ВЕСНОЮ" - ПОБРАТАЛИСЬ

 

 

 

 

            У США об'єднали дитячий садок і будинок

            перестарілих. І діти, і люди похилого віку

            в захваті

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мова йде про заклад Providence Mount St. Vincent в Сіетлі, штат Вашингтон, де під одним дахом поєднали дитячий садок і будинок перестарілих. Тепер там добре всім. У дітей виявляється багато люблячих бабусь і дідусів, з'являється приголомшлива можливість поспілкуватися зі старшим поколінням, навчитися у них різним речам, отримати море уваги з боку дорослих, у той час як літнім людям спілкування з дітьми приносить величезне задоволення, а також стимул не сумувати і радіти життю.

 

 

 

 

 

 

У цьому будинку живуть близько 400 літніх жителів, а також кілька десятків діточок, які стали частиною програми Міжнародного навчального центру.

 

 

 

 

 

 

5 днів на тиждень малюки приходять у гості до старшого покоління, щоб разом з ними займатися музикою, танцями, мистецтвом, розповідати один одному історії, готувати обід і робити ще багато інших захоплюючих речей. Діти отримують море уваги, а літні жителі центру знову відчувають свою потрібність, затребуваність, вони раді поділитися своїм досвідом і любов'ю.

 

 

 

 

 

 

Такий досвід поєднання став центральною темою в документальному фільмі Present Perfect Евана Бріггса, який розповідає про дорослішання і старінні.

 

«Зйомки фільму дозволили мені подивитися новими очима на те, як такі різні покоління, роз'єднані прірвою років, стали єдиним цілим. Я зрозумів, як багато ми всі втрачаємо, залишаючи цих людей коротати свої дні наодинці. Перед тим як діти входять в кімнату, старі виглядають напівживими, жалюгідне видовище. І ось з'являються діти для уроку мистецтва чи музики, або для того, щоб зробити бутерброди для бездомних, ну або ще там щось що заплановано у них на цей день, - і старички раптом оживають, і енергія б'є ключем! » - Каже режисер.

 

 

 

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://pixel.in.ua/archives/10396

 

 

 

Переглядів: 876 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 07:43
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024