Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Січень » 1 » Студенти Прикарпатського університету проводять реабілітацію для дітей з родин переселенців
15:46
Студенти Прикарпатського університету проводять реабілітацію для дітей з родин переселенців

 

РАЦІОНАЛЬНЕ  РІШЕННЯ

 

 

 

Студенти Прикарпатського університету

проводять реабілітацію для дітей з родин

переселенців

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Викладачі та студенти філософського факультету Прикарпатського університету вже півроку є учасниками Міжнародної програми «Психосоціальна підтримка вразливих верств населення», що діє за підтримки Уряду Данії, Датського Червоного Хреста та Івано-Франківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

 

У рамках проекту доцент кафедри соціальної психології Ірина Ралько та доцент кафедри загальної та клінічної психології Мирослава Кулеша -Любінець проводять майстер-класи для волонтерів з питань організації роботи з внутрішньо переміщеними особами, психології кризових станів, психологічної допомоги у надзвичайних ситуаціях. Такі навчання відбуваються як в межах університету, так і на обласному рівні.

 

Зокрема, викладачі філософського факультету були тренерами навчально-методичного семінару «Психосоціальна підтримка дітей, що постраждали внаслідок збройного конфлікту» для практичних психологів, соціальних педагогів та працівників Івано-Франківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, який відбувся нещодавно в Івано-Франківську.

 

Слід зазначити, що студентами-волонтерами проведено більше п’ятнадцяти зустрічей з дітьми, тимчасово переселеними із сходу України. Основною метою занять є формування психологічного простору довіри, згуртованості дітей, допомога у зниженні тривоги через творче самовираження, патріотичне виховання.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.blitz.if.ua/news/studenty-prykarpatskogo-provodyat-reabilitaciyu-dlya-ditey-pereselenciv-z-zony-ato.html

 

 

Переглядів: 568 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 16:20
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024