Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Січень » 12 » У школу-інтернат №2, що в Корабельному районі м. Миколаєва, заглянули на Різдво гості
12:20
У школу-інтернат №2, що в Корабельному районі м. Миколаєва, заглянули на Різдво гості

 

СВЯТО  В  ІНТЕРНАТІ

 

 

На честь свята Різдва Христового волонтери

громадської організації «Скинія», які є партнерами

Червоного Хреста, відвідали вихованців

Миколаївської школи-інтернату №2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На новорічні свята педагогічний колектив та учні цього навчального закладу провели не один ранок - завчасно готувалися до урочистостей, придумували нові танці, розучували нові пісні, наполегливо репетирували сценки. «Свято, подарунки, веселощі, сніг, санки, зірка, ялинка, Ісус», - ось з чим у них асоціюється свято Різдва Христового, пояснили наставники школярів.

 

 

 

 

 

 

Проте цього разу школярі відпочивали - святкову програму для них провели гості із «Скинії». Волонтери підготували номери, які розповідали про сенс свята Різдва, про те, хто такий Ісус  і навіщо Він прийшов на цю грішну землю.

 

 

 

 

«Я раніше дивився фільм про Різдво, про дитинку Ісуса. Тому я розумію, що означає це свято. Різдво мені подобається не через подарунки, а через радість, яку відчувають люди в цей день», - говорить учень Володимир

 

У цей день хлопцям продемонстрували сценку, де показали, що найбільше Ісусу приємно отримати в подарунок від нас - час, який ми проводимо з Ним. Розповіли про те, що Різдво добре святкувати один раз в році, проте важливо пам'ятати про Бога і почитати Його на протязі всього року. Співали пісні про світ, радість, любов, які приніс Ісус на грішну землю.

 

 

 

 

 

 

Крім організованого "Скинією" концерту, кожна дитина отримала подарунок. «Мені сподобався сьогоднішнє свято. Для мене Різдво означає, що Ісус народився. Також було приємно за подарунки, які ми отримали», - поділилася враженнями школярка Настя.

 

 

 

 

 

 

Керівник громадської організації «Скинія», пастор церкви «Нове життя» Юрій Священко привітав усіх зі святом і побажав, щоб хлопці у своєму серці берегли Боже Дитятко - новонародженого Ісуса Христа.

 

 

 

 

 

 

«Найбільш дорогоцінний подарунок полягає в тому, що на світ з'явився Спаситель. І Він не просто рятує від якихось важких ситуацій в житті. Його порятунок полягає в тому, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, а мав життя вічне. Ісус бажає, щоб кожен прийняв його як особистого Спасителя. І мені хотілося би, щоб це свято залишилося у вашій пам'яті. Бажання мого серця, щоб ви виросли хорошими хлопцями, були слухняні батькам, наставникам, Богу. Нехай Бог благословить вас!» - Привітав Юрій Священко з Різдвом школярів.

 

Юрій Священко розповів, що у церкви склалася хороша традиції відзначати свята разом з учнями школи-інтернату №2. Разом вони вже відзначали День сім'ї, День подяки, а тепер ось і Різдво.

 

 

 

 

 

 

Адміністрація школи подякувала гостям за візит, привітала з новорічними святами та побажала сил, енергії на многії добрії справи.

 

 

 

 

 

 

В рамках святкування Різдва Христового церква «Нове життя» у партнерстві з Товариством Червоного Хреста і Товариством інвалідів Корабельного району м. Миколаєва також привітала зі святом дітей із соціально незахищених сімей: деяких з подарунками відвідали вдома, деяких запросили на святкову програму у ДК «Металург».

 

 

 

Фото - www.korabelov.info

За джерелом:

http://www.korabelov.info/novosti-nikolaeva/obshchestvo/v-shkolu-internat-2-zaglyanuli-na-rozhdestvo-gosti

 

 

Переглядів: 615 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 22:38
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024