Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Січень » 31 » У Львові відбувся воркшоп (семінар) з лідерства у сфері охорони здоров’я
13:07
У Львові відбувся воркшоп (семінар) з лідерства у сфері охорони здоров’я

 

 

ОДНА ЛЮДИНА - МОЖЕ ЗМІНИТИ СВІТ

 

 

 

 

Як ми уже повідомляли, у Львові відбувся

нещодавно воркшоп (семінар) з лідерства

у сфері охорони здоров’я 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25-27 січня 2016 р. на базі готелю «Львів» (адреса: м. Львів, пр-т В. Чорновола, 7) відбувся воркшоп (семінар) з лідерства у сфері охорони здоров’я, на якому зібрались викладачі, які викладають навчальну дисципліну «Медичне право України» («Медичне правознавство») у медичних і юридичних вищих навчальних закладах України.

 

 

 

 

 

 

Організаторами заходу були Львівський обласний благодійний фонд «Медицина і право», кафедра медичного права факультету післядипломної освіти Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького та Асоціація шкіл громадського здоров’я в Європейському регіоні (ASPHER) за експертного сприяння Всеукраїнської громадської організації «Фундація медичного права та біоетики України», Українського лікарського товариства у Львові та Комісії з питань охорони здоров’я Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації та за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

 

 

 

 

 

 

До проведення заходу було залучено міжнародного експерта професора Катажину Чабановську, керівника Програми управління та лідерства у сфері європейського громадського здоров’я Маастріхтського університету (Маастріхт, Нідерланди), члена Правління Асоціації шкіл громадського здоров’я в Європейському регіоні (ASPHER), експерта ВООЗ з питань лідерства у сфері громадського здоров'я.

 

 

 

 

 

 

Захід був спрямований на підвищення рівня знань учасників щодо теоретичних питань лідерства, удосконалення лідерських навиків у сфері громадського здоров’я і прав людини у сфері охорони здоров’я, а також розкриття новел законодавства України у сфері охорони здоров’я.

 

 

 

 

 

 

Відкрила захід і виступила з вітальним словом Ірина Сенюта, завідувач кафедри медичного права Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, президент ВГО «Фундація медичного права та біоетики України», член президії Личаківської РО ТЧХ м. Львова, яка наголосила, що метою організаторів заходу було донесення знань і удосконалення навиків учасників, які стануть у пригоді при навчанні студентів як медиків, так і правників, слухачів (організаторів охорони здоров’я, лікарів, провізорів), аби забезпечити доктринально - практичні лекала для вишколу фахівців.

 

 

 

 

 

 

Питання медичного права, лідерства у сфері охорони здоров’я, а також проблематика громадського здоров’я і права громадського здоров’я сьогодні особливо актуальні для України, яка перебуває у затяжному трансформаційному процесі.

 

 

 

 

 

 

Слова привітання пролунали також від Богдана Коцая, заступника декана факультету післядипломної освіти Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, який наголосив на важливості тематики, що запланована в межах заходу, на її новизні та гостроті в умовах сьогодення.

 

 

 

 

 

 

Протягом двох днів з учасниками заходу працювала професор Катажина Чабановська, експерт, яка натхненно залучала до плідної роботи учасників заходу, вміло передавала їм свої знання і ділилась досвідом. Професор спектрально доносила до учасників те, що одна людина може змінювати світ, робити його кращим, наголошувала про необхідність командної роботи та рекомендувала втілювати таку тематику в навчальний процес.

 

 

 

 

 

 

Окрім того, перед учасниками виступив Олександр Суббота, керівник відділу інформатизації Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, який розкрив правила складання презентацій.

 

 

 

 

 

 

Зоряна Кошулинська, також викладач ЛНМУ імені Данила Галицького, виступила перед учасниками воркшопу, висвітливши тематику професійного вигорання та надала рекомендації для подолання цієї проблеми.

 

 

 

 

 

Ірина Сенюта, завідувач кафедри медичного права Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, окреслила новели нормативно-правого забезпечення царини охорони здоров’я і судову практику, зокрема Європейського суду з прав людини.

 

 

 

 

 

 

Семінар запам’ятається яскравими експертами, цікавими дискусіями, а також сертифікатами, які одержав кожний учасник.

 

 

 

Фото – Ірини Апостолюк, Христини Терешко

Прес-служба Всеукраїнської громадської організації «Фундація медичного права та біоетики України»

Переглядів: 634 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 05:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024