Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Лютий » 2 » МКЧХ залучить $64 млн для гуманітарної допомоги постраждалим у зоні збройного конфлікту на сході України
21:15
МКЧХ залучить $64 млн для гуманітарної допомоги постраждалим у зоні збройного конфлікту на сході України

 

 

ВИСОКА  МІСІЯ

 

       

МКЧХ залучить $64 млн для гуманітарної

допомоги постраждалим у зоні збройного

конфлікту на сході України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Міжнародний Комітет Червоного Хреста (МКЧХ) у Києві залучить понад $64 млн у 2016 році на гуманітарну допомогу внутрішнім переселенцям та громадянам, які залишаються в зоні збройного конфлікту на сході України, заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко.

 

Як повідомила в п'ятницю прес-служба Мінрегіонбуду, Г.Зубко після зустрічі з головою місії МКЧХ Аланом Ешліманном заявив, що Державне агентство з питань відновлення Донеччини координуватиме використання державних субвенцій, кредитних ресурсів у проектах допомоги територіям, що постраждали від російської агресії на сході України.

 

За словами А.Ешліманна, в 2016 році 13 тис. внутрішньо переміщених осіб щомісяця отримуватимуть по 500 грн допомоги. МКЧХ також передасть у першому кварталі року реагенти для очищення води водоканалу Попасної та надасть ремонтну техніку.

 

Г.Зубко нагадав, що Кабінет Міністрів України затвердив комплексну державну програму щодо підтримки, соціальної адаптації та реінтеграції громадян України, які переселилися з тимчасово окупованої території України і районів збройного конфлікту на сході України в інші регіони держави, на період до 2017 року.

 

А.Ешліманн, у свою чергу, висловив готовність координувати діяльність МКЧХ відповідно до цієї урядової програми. Він подякував Держагентству з питань відновлення Донеччини та його керівнику Вадиму Чернишу за активну роботу.

 

Нагадаємо, місія Міжнародного Комітету Червоного Хреста відновила свою діяльність у Києві у квітні 2014 року.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://ua.interfax.com.ua/news/general/321849.html

 

Переглядів: 489 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 11:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024