Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Лютий » 3 » 2 лютого відбулася спільна прес-конференція Харківської ОО ТЧХ Україні та облдержадміністрації (ВІДЕО)
23:26
2 лютого відбулася спільна прес-конференція Харківської ОО ТЧХ Україні та облдержадміністрації (ВІДЕО)

 

НАДІЙНЕ ПАРТНЕРСТВО

 

 

 

Як зазначив заступник голови ХОДА Михайло

Черняк, співпраця облдержадміністрації та

Червоного Хреста вийшла на новий якісний

рівень у зв'язку з військовими діями на Донбасі

та припливом великої кількості переселенців

в область.

 

 

 

 

 

 

 

«Хочеться відзначити, що допомога Червоного Хреста завжди своєчасна й плідна. Це стосується, насамперед, допомоги внутрішньо переміщеним особам. Червоний Хрест проводить колосальну роботу з цими людьми, роблячи великий внесок у загальну справу, - зазначив Михайло Черняк. - Крім того, Червоний Хрест допомагає лікувальним установам регіону, зокрема - поставляючи медичне обладнання. Обласна адміністрація, зі свого боку, надає можливу допомогу організації. Упевнений, що наші партнерські відносини будуть продовжуватися і носитимуть системний характер».

 

 

 

 

 

 

Зокрема, за словами Михайла Черняка, сьогодні вивчається можливість надання співробітникам Червоного Хреста приміщень у районах області для роботи в більш комфортних умовах - і, відповідно, більш якісного надання послуг населенню.

 

«Я сподіваюся, що надалі ми будемо співпрацювати з Червоним Хрестом у вирішенні питань мирного характеру і зможемо присвятити діяльність освітнім проектам та вирішенню локальних питань конкретних людей, які потребують допомоги», - підкреслив заступник керівника області.

 

 

 

 

 

 

Як розповів голова Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Костянтин Башкіров, за останні півтора року медичні установам області було передано обладнання на суму 16 млн грн, торік в трьох районах області почав функціонувати пересувний рентген-апарат.

 

«Спільно з обласною державною адміністрацією ми визначаємо найактуальніші потреби та установи, які найбільше потребують допомоги. Така співпраця дозволяє нам максимально ефективно використовувати наші ресурси», - підкреслив Костянтин Башкіров.

 

За його словами, цього року організація планує продовжувати діяльність із залучення медичного обладнання до закладів області, зокрема, завдяки взаємодії з Китайським Червоним Хрестом.

 

 

 

 

 

 

Також, за словами представників товариства, за сприяння ХОДА організація активно співпрацює з обласним управлінням ДСНС, особливо - в питаннях допомоги переселенцям.

 

 

 

 

 

 

«ГУ ДСНС і обласною організацією ТЧХ Уукраїни була розроблена інструкція взаємодії - на підставі тієї реальної роботи, яка проводилася на території нашої області. Відповідно до цієї інструкції ми надаємо Червоному Хресту допомогу в пошуковій роботі, в організації пунктів обігріву, в наданні психологічної допомоги. Вони, у свою чергу, навчають наших співробітників надавати першу долікарську допомогу», - розповів начальник Головного управління ДСНС в Харківській області Олександр Волобуєв.

 

За його словами, ця інструкція була направлена в державну службу ДСНС і, ймовірно, стане базовою для співпраці рятувальників і Червоного Хреста у всіх регіонах країни.

 

Крім того, на базі Харківського університету цивільного захисту розробляється програма з мінної безпеки, навчати за якою будуть як представників ДСНС, так і цивільне населення.

 

 

 

 

 

 

 

Фото – www.kharkivoda.gov.ua

За джерелом:

http://kharkivoda.gov.ua/36/78803

 

Переглядів: 543 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 20:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024