Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Лютий » 3 » Програма Червоного Хреста «Розвиток емоційної стійкості серед молоді» діє у Львівській ОО ТЧХ України
12:44
Програма Червоного Хреста «Розвиток емоційної стійкості серед молоді» діє у Львівській ОО ТЧХ України

 

НОВЕ ЖИТТЯ: ПРОБЛЕМИ, НАДІЇ, СПОДІВАННЯ

 

 

 

У Львівській ОО ТЧХ України діє Програма

Червоного Хреста «Розвиток емоційної стійкості

серед молоді»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Двічі на місяць у Львівській ОО ТЧХ України збирається на свої засідання молодіжний клуб, членів якого об'єднала Програма Червоного Хреста «Розвиток емоційної стійкості серед молоді». Перше засідання відбулося 23 вересня 2015 р.

 

У молодіжному клубі налічується майже 100 членів, яких обслуговує 3 волонтери Червоного Хреста та координатор молодіжного крила Львівської ОО ТЧХ України Людмила Валько. Програма фінансується Данським Червоним Хрестом та ТЧХ України.

 

Днями на засіданні клубу побували незвичайні гості з Німеччини – фото- та радіожурналіст, котрі готують для своїх громадян передачу про молодих переселенців зі сходу України, що проживають у Львові і знаходяться під опікою Червоного Хреста.

 

 

 

 

«Наша радіопрограма буде мати умовну назву «НОВЕ ЖИТТЯ: ПРОБЛЕМИ, НАДІЇ, СПОДІВАННЯ», яка складатиметься з ряду репортажів та інтерв»ю з молоддю з Донеччини, Криму та Львова», - повідомив у привітальному слові німецький фотожурналіст Тілль Майєр, котрий вже понад 10 років буває у столиці Галичини з благородною місією – написати щось хвилююче про життя мешканців цього старовинного українського міста.

 

 

 

 

 

 

Його слова підтвердив колега з німецького крайового радіо Баварії SWR-2, молодий журналіст Пірмін Стирнол і запросив найсміливіших членів клубу до мікрофона.

 

У той день інтерв'ю дали:

 

 

 

 

На знімку: Денис Романов, 29 років. Прибув до Львова з м. Маріуполя.

 

 

 

 

 

 

На знімк: Альона Рожкова, 17 років. Прибула із Станиці Луганської. Навчається зараз у 10 класі Брюховицької середньої школи, що у курортній зоні Львова.

 

 

 

 

 

 

На знімку: Девора Евсенкова, 20 років. Прибула з м.Донецька. Студентка Львівського  університету економіки і туризму

 

 

На знімку: Наталія Яринич, 23 роки. Львів'янка, волонтер Львівської ОО ТЧХ України, студентка УІ курсу лікувального ф-ту ЛНМУ імені Данила Галицького

 

…Нещодавно з Німеччини надійшло повідомлення: радіопрограма, яку записали у Львові, вже змонтована, озвучена і прохронометрована. Це значить, що вона готова для прослуховування широкою аудиторіює Баварського радіо. Головний редактор шукає місце у сітці мовлення, щоб поставити її незабаром в ефір.

 

 

 

 

 

 

Тілль Майєр, знаний у Німеччині і у Львові фотожурналіст, також порадував новиною – ряд ЗМІ у Баварії зацікавилися привезеними ним зі Львова репортажами і готові їх прийняти у роботу. Одна  з цих фотографій, яку публікуємо вище, яскраво передає теплу атмосферу зустрічі німецьких друзів з членами молодіжного клубу Львівської ОО ТЧХ України, яка відбулася 23 січня.

 

 

Фото – Ірини Апостолюк, Людмили Валько

Катерина Олійник,

лідер молодіжного крила Личаківської РО ТЧХ м. Львова

Переглядів: 653 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 22:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024