Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Лютий » 4 » Завдяки працівникам Луганської ОО ТЧХУ допомога з Ліхтенштейну прийшла до потерпілих своєчасно
22:54
Завдяки працівникам Луганської ОО ТЧХУ допомога з Ліхтенштейну прийшла до потерпілих своєчасно

 

ВАУЧЕРИ НА ЛІКИ ТА ХАРЧІ

 

     

 

       Завдяки працівникам Луганської ОО ТЧХУ допомога

       з Ліхтенштейну прийшла вчасно і саме туди, де вона

       найбільш потрібна!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Луганською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України за підтримки НК ТЧХУ реалізовується програма Червоного Хреста Ліхтенштейну, через Австрійський Червоний Хрест «Мультисекторна підтримка Луганської області II».

 

Ця програма передбачає надання допомоги внутрішньо переміщеним особам і місцевому населенню продуктовими ваучерами для міст Сєвєродонецька, Лисичанська і Рубіжного.

 

А також фармацевтичними ваучерами для 220 жителів селищ  Гірське, Золоте, що мають онко-захворювання 1 стадії і захворювання на цукровий діабет 1 ступеня.

 

Волонтери Червоного Хреста у селищах Гірське і Золоте обдзвонювали одержувачів ваучерів і навіть часто відвозили їх адресно.

 

Протягом 4 місяців (листопад - грудень 2015 року і січень - лютий 2016 р.) кожен з бенефіціантів отримає 1000 грн. на придбання лікарських препаратів в аптеках мережі «Фармація» своїх міст. Загальна сума допомоги фармацевтичними ваучерами складе 880 тис. грн.

 

Відповідно до програми Червоного Хреста Ліхтенштейну в грудні 2015 р.Северодонецька,Лисичанська, Рубіжанська МО ТЧХ видали продуктові ваучери для внутрішньо переміщених осіб наступних категорій: інваліди 1-2 групи; багатодітні сім'ї; самотні і вагітні жінки, які виховують дітей до 16 років; особи старші75 років, а також для тих, хто жодного разу не отримував допомогу від Товариства Червоного Хреста.

 

Місцеві жителі отримували ваучери з розрахунку 20% від загальної їх кількості, і вони були призначені тільки для інвалідів 1 групи. Кожен бенефіціант отримав ваучерів на суму 500 грн. Загальна сума допомоги для всіх категорій одержувачів склала 615,5 тис. грн.

 

У містах Рубіжне та Лисичанськ одержувачі ваучерів могли придбати продукти харчування та засоби гігієни в мережі магазинів «Брусничка», Сєвєродонецьку - «Сільпо».

 

Крім того, рубежане і лисичане отримали допомогу в грудні місяці 2015 року, а також в січні 2016 року за рішенням донора.

 

А всього Червоний Хрест Ліхтенштейну надав Луганській  обласній організації Товариства Червоного Хреста України гуманітарну допомогу на загальну суму 1810,5 тис. грн.

 

Для людей, які виїхали з місць постійного проживання в результаті бойових дій, втративши, часом найнеобхідніше для життя, така допомога виявилася дуже потрібною і суттєвою. Її одержувачі вдячні за ту увагу і підтримку, яку їм надав Червоний Хрест Ліхтенштейну і Австрійський Червоний Хрест.

 

 

Лідія Загребіна,

заступник голови Луганської ОО ТЧХ України

 

Фото - прес-служби Сєвєродонецької МО ТЧХ України

За джерелом:

http://redcross.homelan.lg.ua/2016/02/02/pomoshh-prishla-tuda-gde-ona-naibolee-nuzhna/#more-1640

 

Переглядів: 522 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 16:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024