Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Лютий » 7 » Поштова адміністрація ООН випустила набір пам'ятних марок, присвячених боротьбі з гомофобією
10:22
Поштова адміністрація ООН випустила набір пам'ятних марок, присвячених боротьбі з гомофобією

 

ТОЛЕРАНТНІСТЬ - НА  МАРКАХ

 

 

         

          Поштова адміністрація ООН випустила набір

          пам'ятних марок, присвячених боротьбі з гомофобією

 

 

 

 

 

 

 

 

Поштова адміністрація ООН випустила набір з шести пам’ятних марок, присвячених кампанії “Вільні та рівні”. Ця глобальна кампанія спрямована на підвищення обізнаності про насильство і дискримінацію на ґрунті гомофобії та забезпечення поваги прав лесбіянок, геїв, бісексуалів і транссексуалів (ЛГБТ) в усьому світі, передає УНН з посиланням на центр новин ООН.

 

Нові марки ООН відображають різноманітність спільноти ЛГБТ і вперше присвячені темі захисту прав сексуальних меншин.

 

Набір, до якого входять дві марки з написом англійською мовою, дві французькою та дві німецькою, з’явився у продажу в поштових відділеннях штаб-квартир ООН в Нью-Йорку, Женеві та Відні. Марки можна замовити також по Інтернету.

 

 

 

 

 

У своєму інтерв’ю художник, який створив дизайн марки, сказав, що на його роботу вплинуло мистецтво першої чверті XX століття. Серджіо Барадата, кубинець за походженням, додав, що на його стиль вплинули французький арт-деко, а також проведені в Майямі дитинство і юнацтво.

 

“На одній з марок зображений транссексуал”, - сказав С.Барадата, показуючи марку із зображенням людини з крилами метелика.

 

“Ми живемо в світі, в якому навіть деякі країни, що розвиваються визнали одностатеві шлюби, але хоча ми вже робимо деякі кроки на цьому шляху, належить зробити ще набагато, набагато, набагато більше”, - підкреслив художник.

 

Він з жалем зазначив, що поки що в світі є країни, де осіб нетрадиційної орієнтації не тільки не поважають, але б’ють і навіть убивають.

 

Художник підкреслив, що всі люди народжуються вільними і рівними у своїй гідності та правах - без будь-яких винятків.

 

Випуск нової серії марок підтримали постійні представництва при ООН Аргентини, Австралії, Великобританії, Німеччини, Ель-Сальвадора, Ізраїлю, Нідерландів, Норвегії, Чилі, США і Уругваю.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1544969-poshtova-administratsiya-oon-vipustila-nabir-pamyatnikh-marok-prisvyachenikh-borotbi-z-gomofobiyeyu

 

Переглядів: 556 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 05:12
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024