Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Лютий » 9 » Нові послуги у Львівському обласному госпіталі інвалідів війни та репресованих ім. Ю.Липи
16:45
Нові послуги у Львівському обласному госпіталі інвалідів війни та репресованих ім. Ю.Липи

 

У НОГУ З ЧАСОМ

 

   

 

     Львівський обласний госпіталь інвалідів війни

     та репресованих ім. Ю.Липи, відгукуючись на

     події в країні, налагодив відповідні  послуги для

     реабілітації та лікування поранених на сході

    України.

 

 

 

 

 

 

 

 

Для розширення своїх можливостей, завдяки впровадженню обласної цільової програми «Діагностика, лікування та реабілітація осіб, які постраждали внаслідок Революції Гідності та у збройному конфлікті на сході України у 2014–2016 рр.» в Львівському обласному госпіталі інвалідів війни та репресованих ім. Ю.Липи придбано нове медичне обладнання на суму 5250,0 тис. грн.

 

 

 

 

 

 

Зокрема: стіл операційний мобільний, світильник AURINO, включаючи радіомодуль, монітори пацієнта Datascope Passpor LV, а також система рентгенівська діагностична С-подібна мобільна VCA PLUS, коагулорометр 4-х канальний, фотоелектрокалориметр та аналізатор.

 

 

 

 

В ортопедичних та фізіотерапевтичному відділеннях поранені і хворі отримують медико - реабілітаційне лікування. Завершено ремонт зали для реабілітації. Для активної медичної реабілітації спинальних хворих проводиться капітальний ремонт приміщень.

 

У госпіталі використовують нові технології та сучасне обладнання  зокрема, в ортопедичних, отоларингологічному та урологічному відділеннях.

 

Для задоволення потреб соціального та медичного характеру учасників збройного конфлікту на сході України проведено капітальний ремонт приміщень для спеціалістів Єдиного вікна. Cтаном на 2 лютого 2016 р. тут проліковано 476 осіб. Лікуються на даний час 53 особи, прооперовано 43 хворих.

 

В 2015 році в «Єдиному вікні» отримали консультативну допомогу 540 учасників збройного конфлікту на Сході та 58 – за січень 2016 року.

 

Первинний осередок Личаківської районної організації Товариства Червоного Хреста м. Львова налічує у госпіталі понад 500 членів. Очолює його кілька років поспіль медичний працівник госпіталю Ірина Назарко.

 

 

 

 

Керівники лікувального закладу, в особі головного лікаря, Заслуженого лікаря України Петра Федуня (на знімку - справа) та заступника головного лікаря з хірургічної роботи Андрія Сав'юка (на знімку - зліва), завжди надають Ірині Назарко необхідну підтримку.

 

Нині всі сили колективу і первинного осередку Товариства спрямовані на завершення ремонтних робіт у відділенні, яке призначене спеціально для реабілітації та лікування поранених у зоні збройного конфлікту на сході України.

 

Як запевнив нас голова Львівської ОО ТЧХ України Валентин Мойсеєнко, Червоний Хрест області також візьме посильну участь у його облаштуванні.

 

 

 

Фото – автора та прес-служби госпіталю ім.Ю.Липи

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

 

 

Переглядів: 1166 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 09:35
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024