Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Лютий » 10 » Підготовка інструкторів Червоного Хреста з першої невідкладної допомоги у Львівській ОО ТЧХ України
13:00
Підготовка інструкторів Червоного Хреста з першої невідкладної допомоги у Львівській ОО ТЧХ України

 

 

«СЕРЖАНТИ» МЕДИЦИНИ – ЗА ПАРТОЮ

 

 

 

       Вчора, 9 лютого, розпочалася підготовка

       інструкторів Червоного Хреста з першої

       невідкладної допомоги у Львівській ОО ТЧХ

       України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цих занять патронажні медичні сестри районних і міських організацій Червоного Хреста чекали давно. Річ у тім, що виклик тренерів з першої невідкладної допомоги зі Львова не завжди співпадав з можливостями і бажаннями тих, хто цього потребував у районах і містах обласного підпорядкування на Львівщині. Самі ж вони не були уповноважені такі курси проводити, так як не мали відповідних сертифікатів допуску.

 

 

 

 

 

 

Товариство Червоного Хреста України впевнене, що люди, які знають основи надання першої допомоги,повинні бути у кожній родині, серед співробітників, сусідів і вони зможуть при необхідності потурбуватись про власне здоров"я, здоров"я оточуючих і при потребі  вміти викликати карету швидкої допомоги, а до її приїзду - надати першу допомогу потребуючій людині.

 

 

 

 

 

 

Зважаючи на  актуальність проблеми, збільшення бажаючого населення  та студентської й учнівської  молоді Львівщини оволодіти знаннями першої допомоги, обласна організація Червоного Хреста розпочала навчальну підготовку інструкторів ТЧХ з цього профілю,  котрі по закінченню тренінгу по 48-годинній програмі, зможуть проводити навчання першій допомозі на базі навчальних класів міськрайонних організацій Червоного Хреста або на базі шкіл, навчальних закладів, які побажають освоїти ці знання.

 

 

 

 

 

 

На базі  навчального класу  медико-соціального центру обласної організації ТЧХ розпочався тренінг для працівників і волонтерів Червоного Хреста Яворівської, Новояворівської, Мостиської, Бродівської, Пустомитівської, Жовківської, Буської, Жидачівської міськрайонних організацій Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

Майбутні інструктори з ПД такі, як Костоглодова Ірина, Вовк Ольга з Яворівської РО ТЧХ, Дика Марія -Мостиська РО, Савчин Ірина - Жидачівська РО, Попик Юлія, Лега Ірина - Новояворівська МО ТЧХ - не вперше проходять навчання з першої невідкладної допомоги, але цей тренінг має  визначити їх рівень знань з ПД та вміння ці знання передати іншим.

 

Тренінг проходив в напруженій роботі, але з великим зацікавленням. Навчання інструкторів будуть проводитись тренерами з ПД Львівської обласної організації ТЧХ України, зокрема: Іриною Валько, Орестом Юзьківим та інструкторами-помічниками Оксаною Рафальською й Уляною Стельмах. 

 

 

Фото – автора

Ніна Добренька,

директор МСЦ Львівської ОО ТЧХ України

 

Переглядів: 663 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 21:29
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024