Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Лютий » 12 » Червоний Хрест і волонтери-металурги влаштували свято для вихованців запорізького дитячого будинку
13:45
Червоний Хрест і волонтери-металурги влаштували свято для вихованців запорізького дитячого будинку

 

У ДИТБУДИНКУ -  СВЯТО

 

       

       Червоний Хрест і волонтери-металурги

       влаштували свято для вихованців запорізького

       дитячого будинку

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Справжнє свято з ігровими танцями-зарядкою, майстер-класами зі створення паперових журавликів і сердечок - "валентинок" в техніці орігамі, солодкими подарунками влаштували волонтери комбінату "Запоріжсталь" і обласної організації  Товариство Червоного Хреста України для дітей Запорізького дитячого будинку-інтернату, де виховуються хлопчики з порушеннями розумового розвитку.

 

 

 

 

 

 

Червоний Хрест запропонував провести цю благодійну акцію - волонтери молодіжної організації металургійного комбінату її підтримали.

 

 

 

 

 

 

«Наша молодіжна організація тісно співпрацює з Червоним Хрестом, - зазначив заступник керівника молодіжної організації комбінату "Запоріжсталь " Станіслав Лисиця. - Коли до нас звертаються за допомогою, ми робимо все можливе, щоб допомогти. "Запоріжсталь" є соціально відповідальним підприємством і тому волонтери та активісти комбінату брали і братимуть участь в акціях подібного роду. Тим більше, що чужих дітей не буває».

 

 

 

 

 

 

«Запорізький Червоний Хрест виїздить в різні місця, де живуть і виховуються наші діти з проблемами здоров'я. Не став винятком і цей інтернат, де ми не в перший раз, - каже молодіжний лідер обласної організації Товариство Червоного Хреста України  Владислав Міхеєв. - І не в перший раз звертаємося за допомогою до комбінату "Запоріжсталь", який, щоб дістатися сюди, безоплатно надає нам транспорт. З нами приїхали і волонтери молодіжної організації "Запоріжсталі". Спасибі комбінату за систематичну підтримку. Подібні акції допомагають дітям адаптуватися, більше знаходити контакт з людьми. І впевнений, дарують дітям трохи щастя».

 

 

 

 

 

 

«У мене в групі 18 осіб - в основному діти із синдромом Дауна і аутисти, і вони дуже люблять танці, рухливі ігри, - розповіла вихователь 4-ї групи Тетяна Перепелиця. - Всього ж в нашому інтернаті: в дитячому відділенні - від 6 до 18 років і в молодіжному відділенні - від 18 до 35 років - 132 вихованці. Хлопці завжди раді таким гостям, як сьогодні, і чекають нових зустрічей».

 

 

 

 

 

 

Фото – www.iz.com.ua

За джерелом:

http://iz.com.ua/zaporoje/91423-krasnyy-krest-i-zaporozhstal-ustroili-prazdnik-dlya-malchikov-iz-detdoma-internata.html

 

Переглядів: 549 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 00:17
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024