Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Лютий » 12 » До Дня Святого Валентина: Вісті з Волині, де Червоний Хрест провів благодійну акцію для молоді
21:28
До Дня Святого Валентина: Вісті з Волині, де Червоний Хрест провів благодійну акцію для молоді

 

ГРАНІ  ЩАСТЯ

 

 

 

Напередодні Дня Святого Валентина Червоний

Хрест Волинської області провів благодійну акцію

для молоді

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ми по-різному розуміємо тлумачення слова «щастя». Один щасливий, - коли поруч є кохана людина, інший, – коли може собі дозволити придбати певну матеріальну річ, про яку давно мріяв, третій щасливий - що має друзів, з якими може поділитися своїми сокровенними думками. Список про те, що робить людину щасливою можна безкінечно продовжувати

 

Молодь, а зрештою, й всі душею молоді люди, з нетерпінням чекають коли настане найромантичніший день року – День Святого Валентина. Уявімо на хвильку: навколо мільйони сердечок, що нагадують нам про чарівність, яка нас оточує! Як би хотілося продовжити цей день! ... А ще, дуже хотілося б, щоб кожна людина цього дня відчула себе щасливою.
 


Як би не було сумно, але на Волині, як і в кожній області є діти, котрі з певних причин втратили батька чи матір. Не важко здогадатися, що кожен з них вкладає в зміст слова «щастя». Робити добро іншим, дбати про обділених долею дітей – прямий обов’язок червонохрестівців.

 

І хоч в народі кажуть, що щастя – не в грошах, але напередодні Дня Святого Валентина, 12 лютого, Волинська обласна організація Товариства Червоного Хреста України провела благодійну акцію, пов'язану з виплатою матеріальної допомоги тим, хто у потребі.

 

 

 

 

 

 

Під час заходу головою обласної організації Товариства – Валентиною Пришко була вручена матеріальна допомога в сумі 100 гривень кожному студенту із числа сиріт, напівсиріт і позбавлених батьківського піклування Луцького базового медичного коледжу, Луцького педагогічного коледжу та Волинського державного училища культури і мистецтв ім. І. Ф. Стравінського, згідно списків наданих керівництвом цих навчальних закладів.

 

Всього надано допомоги 29 студентам на суму 2 900 грн. із благодійних коштів, що надійшли від пожертв громадян в червонохресні скриньки, які встановлені в гіпермаркетах «Епіцентр» і «Нова лінія» м. Луцька.



«За добро – добром відплачують» - говорить народна мудрість. То ж не забуваймо творити добро, і тоді світ стане кращим.

 

Фото – прес-служби Волинської ОО ТЧХ України та з вільних джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://redcross.volyn.ua/work144.php

 

Переглядів: 569 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 01:09
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024